søndag 17. mai 2015

Hurraaa for vakre Norge og 17. mai!

Da er jeg og resten av min kjære familie klar for en skikkelig flott dag, vi skal som de fleste andre i dette lange vakre landet feire Norges nasjonaldag, Norges grunnlovsdag, i dag! :)) Veldig heldige er vi som bor i et fritt og så vakkert land, klart at slik lykke må markeres, må feires! Jeg ser ut vinduet og tenker at vi har vært heldige med 17. maiværet i år her vi bor, temperaturen er fin, vindstille er det og solen skinner, men vi pleier jo å kose oss skikkelig på Norges nasjonaldag uansett vær, det håper jeg du også gjør, og med dette bildet av det vakre norske flagget på altanen vår ønsker jeg deg og dine en fantastisk flott nasjonaldag! :)) Gratulerer med dagen, hurraaaa for vakre Norge og hurraaa for 17. mai!!! :O) 

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør, hage og uterom:

Ingen kommentarer: