søndag 24. mai 2015

En lekker høyreist sort zikkzakk-lampe har kommet inn i stuen

Som nevnt i et tidligere blogginnlegg (HER) så har vi kjøpt en ny knalltøff lampe til stuen, og det er denne sorte høyreiste zikkzakk-lampen! Den er egentlig for høy til å stå på et bord fordi dette er en gulvlampe, men takhøyden her i stuen gjør at vi kan slippe unna med det meste.  


Lysegrå vegger, hvitt marmorgulv og hvitmalt tak og listverk, kombinert med de mange vinduene i denne stuen, gjør at dette rommet alltid flommer over av dagslys, og den sorte lampen stikker seg ut der den står og ble en flott kontrast til alt det lyse, og et vakkert blikkfang i dette hjørnet synes jeg.    


Måtte jo knipse noen bilder av de fiolette lekre tulipanene også når jeg først var i gang, hi, hi, man kan da umulig få for mange bilder av blomster? ;) 


Lampen står plassert oppå brettbordet jeg kjøpte i fjor sommer, det jeg skulle ha ved siden av favorittstolen min i stuen. Det har stått der i et års tid, men så fant jeg ut at jeg trengte et bord med hylle under med plass til noen blad og bøker m.m. i stedet for, derfor ble brettbordet heller flyttet hit til dette hjørnet av stuen. Jeg har forresten fått på plass et nytt bord ved siden av stolen min ...kom akkurat nå på at jeg skulle ta bilder av det også...det får bli en annen dag :)  

Her ser du brettbordet litt bedre. Fungerer akkurat like fint til lampen som et annet lite "vanlig" bord ville ha gjort. Lampen er som sagt en høyreist gulvlampe i utgangspunktet, og ved å tilføre den en liten meter høyde ekstra, så lyssetter den trekronen på stuelønnen som står oppå skjenken ved siden av på mørke kvelder, -koselig ble det.

Tidligere i vår fikk stuen vår også en ny bildevegg, belysningen over den nye bildeveggen og trappen nedenfor ser du HER, -ja når jeg først er innom temaet belysning! ;) 
Flere bilder av stuen vår finner du HER

...Tror faktisk jeg har ytterligere to nye lamper som jeg ikke har vist bilder av på bloggen enda... skal forsøke å få knipset noen bilder av dem også dagene som kommer.   

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og/eller Facebook du også, og ha en fortsatt fin helg! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør, hage og uterom:

2 kommentarer:

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Stilig lampe! Er også veldig inspirert av stuebordet ditt - og jakter rundt på glassbord. Har du spesialbestilt denne typen, eller har du funnet det i butikk?

Ha en fortsatt fin Pinse :-)

Ann sa...

Ja ikke sant, knalltøff, jeg ser jo nå at jeg har glemt å si det i blogginnlegget, men lampen er kjøpt hos Skeidar hvis noen skulle lure på det! ;) Og tuusen takk! :)) Hyggelig du likte det, for jeg er veldig, veldig fornøyd med det nye glassbordet mitt! ;) Vi kjøpte bordet hos Fagmøbler, dette er to kvadratiske plassert sammen, men de har dette bordet i flere størrelser, du kan se flere/bedre bilder av det her:

http://glassveranda.blogspot.no/2014/02/det-nye-sofabordet-er-endelig-pa-plass.html

Ha en finfin ny uke! :0)

Stor klem, Ann.