torsdag 4. desember 2014

Nytt sengetøy på ønskelisten?

Spør søsken eller andre deg om hva du ønsker deg til jul, så hvorfor ikke svare sengetøy! Da får du noe praktisk, noe anvendelig, også er det jo herlig med litt fornyelse også på soverommet. Husk bare å nevne samtidig hvilken størrelse dynene dine har! ;) 

Jeg kjøpte nylig dette sengetøyet, likte både fargen og det geometriske mønsteret veldig godt. Skulle kanskje fjernet emballasjen først, dette ble litt gratisreklame, hi, hi, men det får bare så være, lekkert sengetøy var det ihvertfall! :)

Har en vag plan om å fornye hele soverommet litt, men tror kanskje det får vente til utpå nyåret, skal bytte ut bildene blant annet, få inn noen nye fargeklatter på veggene hist og her, men ikke for mye, skal jo helst være en viss ro over et soverom. ...Men er nå det med "milde nøytrale rolige fargenyanser" på soverommet egentlig viktig? Alt ser jo mørkegrått ut uansett når man slår av lyset om kvelden... vel iallefall i vinterhalvåret! ;) 

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og/eller Facebook du også, og ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

Anonym sa...

Stilig! Lurt å ønske i julegave, skal sannelig gjøre det i år, er deilig med helt nytt sengetøy på sengen når jula kastes på dør en gang i januar. Nytt år, nytt sengetøy! :) god helg til deg, håper du blogger videre. Har savnet blogginnleggene dine, ble bekymret i høst da du blogget så sjelden. Fulgt med her inne i mange år! :) hilsen Eva Kristin.

Ann sa...

Takk snilleste, ja det ble litt lite blogging i høst, egentlig i sommer også, vært syk og det stjal mye energi i høst, men nå tror jeg det blir mer normal bloggefrekvens her inne fremover, hyggelig å høre både at du savnet blogginnleggene OG at du har fulgt med her inne i mange år, setter stooor pris på begge deler skal du vite! ♥

Ha en finfin helg! :)

Stor klem, Ann.

Merete - Lys lilla sa...

Støtter kommentaren fra Eva Kristin, godt å ha deg tilbake i Blogglandia :-) Og du har helt rett og jeg har aldri tenkt på det før, hvorfor skal vi ha sarte pasteller på soverommet, de synes jo ikke når man tilbringer meste parten av tiden en tilbringer der. Herlig med litt freske farger. Skal ta med meg det, neste gang jeg selv skal kjøpe sengetøy. Ønsker deg en riktig fin førjulsdag :-)

Ann sa...

Tusen takk Merete! ♥ Bloggingen har gått litt i rykk og napp, så det er utrolig koselig å se at du/dere kommer innom likevel når jeg da begynner å blogge igjen! ♥
Ja det ble så flott med ny sprek farge på soverommet, kan varmt anbefales, jeg gleder meg til å innføre flere spreke farger der, men det blir nok ikke før utpå nyåret, skal "jule" litt først! :))

Ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann.