tirsdag 2. desember 2014

Julebjørka på plass i spisestuen

Tradisjonen tro, det ble en julebjørk hjemme hos oss i år også! -Og også i år har det fått plass i spisestuen. Det er vel 4. eller 5. året på rad nå at vi gjør dette, så hjemme hos oss har det blitt en fin tradisjon: Når adventstreet i spisestuen er pyntet er det jul! ;)


Jeg har også i år valgt å pynte det ganske enkelt: Noen små juletrekuler i sølv, noen matte, noen blanke, henger hist og her. Sarte farger og naturmaterialer er riktig vakkert sammen, ikke sant? 


Har du lyst til å gjøre noe lignende, men synes dette treet er for stort, så kan du jo godt bruke en mindre bjørkekvist. Min står i en juletrefot, men du kan også sette treet oppi en vinballong, oppi et stort gammel melkespann, oppi en kurv, en zinkbalje eller et stor knalloransje firkantet keramikkvase for den saks skyld, bruk det du måtta ha for hånden. Et slikt et kan jo pyntes med all mulig dekor i alle tenkelige farger, -det er bare å bruke fantasien! ;) 


Synes det ble enkelt, men riktig "julete" og flott! I bakgrunnen ser du noen av vinduene i spisestuen, bildene ble tatt i løpet av "den blå timen", -den er nå egentlig ganske vakker denne årstiden også! ;)

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og/eller Facebook du også, og ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


5 kommentarer:

Bling - our elf on the shelf sa...

Vi pleier alltid å gjøre dette til påske. Flott var det :)

angie sa...

danke für die schönen bilder und inspirationen, liebe grüße von angie

Anonym sa...

Lekkert ble det! Har virkelig sansen for den bildeveggen din også, spennende! Fin onsdag til deg. Mvh, Irene :-)

Anonym sa...

Vakker spisestu! Treet også ;) ville likt å være på housetour hos deg, det ene rommet vakrere enn det andre. Er det kjøkkenet vi ser innenfor døren på øverste bilde? Liker de mange vinduene dine. Har selv ett stk. Lite, kort, oppunder taket i spisestuen vår. Sverger jeg kommer til å dælje ned hele veggen en vakker dag! :D nyt adventstiden, her skal det bakes litt i dag! Klem, Ellem.

Ann sa...

Takk! :) Ja også påsketre praktiseres her i huset Siw Aina, enhver anledning til å pynte et tre må helt klart utnyttes! ;) ;)

Vielen Dank, Angie! :))

Takk, er veldig glad i denne bildeveggen min selv, så hyggelig du også likte den Irene! :))

Hi, Hi, takk for tanken Ellen! :) Ja, det er kjøkkenet, det er ingen dør imellom, bare en ekstra bred døråpning, skal knipse nye bilder av kjøkkenet og legge ut på bloggen om ikke så lenge, kjøkkenet har nemlig fått et liten ansiktsløftning i høst med nye knotter m.m. :) Er veldig glad i mangemange vinduer. Det var ikke så mange her heller da vi kjøpte huset, så vi fant fort ut at vi ville ha så mange vinduer vi bare kunne få plass til både i stuen og her i spisestuen. Det er alt i alt sju slike vinduer i spisestuen vår, elsker det når dagslyset fyller rommet! ...Vel, dette var tatt om ettermiddagen, så heller lite dagslys da! :D Men mange lyspunkter gjør at det er herlig lyst her også om kvelden! ;) Du får montere mangemange spotlamper, så kanskje du holder ut det ene vinduet! ;) Men forstår samtidig veldig godt ønsket ditt om flere vinduer, var "der" jeg også for noen år siden! ;) Nyt adventstiden du også, og happy baking! :)

Ha en fortsatt finfin uke alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.