lørdag 20. desember 2014

Adventsstjerner av papir

På et konsollbord i stuen vår står en adventsstjerne av papir til pynt. Jeg er litt skeptisk til kombinasjonen papirstjerner og lyspærer uansett lyskildevalg, jeg tar ikke sjansen på å ha lys i papirstjernen pga brannfare, "better safe than sorry", så de stjernene vi har som er laget av papir står heller til pynt på bord og benker forskjellige steder i huset. I vinduene henger lyssatte adventsstjerner av metall, så noen stjerner er det som lyser også hjemme hos oss likevel! ;)


Jeg fjerner ikke pyntegjenstander som står her resten av året bare fordi det er jul, det blir for omfattende, ja aldeles for mye logistikk, derfor forsøker jeg heller å tilføre noen "julete" ting som kan fungere sammen med bilder, antikviteter og brukskunst. Ofte skal det ikke så mye til for å skape julestemning.


Her står det også et glitrende reinsdyr på et stettfat, akkurat maken til det jeg har plassert på stuebordet sammen med paljettkvistene jeg viste bilder av tidligere i uken. De to reinsdyrene er fra samme serie som uroene som henger i vinduet like ved, du kan se dem HER

Ikke lenge igjen til julaften nå, ungenes adventskalender begynner å se noe uttynnet ut der den henger, -et sikkert tegn på at det snart er på tide å pakke den ned for å år, og sette opp juletreet ved siden av peisen i stedet for! ;) 

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og/eller Facebook du også, og ha en fortsatt fin helg! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


2 kommentarer:

Anonym sa...

Æsj slik kunne jeg jo ha gjort det, søren jeg fant så vakker en stjerne av papir i byen i dag men så tenkte jeg på brannfaren og lot den ligge i butikkhyllen. Mulig det blir en tur til byen i morgen også :P fine bilder. Mvh Irene :-)

Ann sa...

Hi, hi, ja men da får jeg håpe den fremdeles ligger i butikkhyllen der du forlot den, de er jo ofte flotte også uten lys i slike stjerner, og de av papir våger aldri jeg å ha lyspære i, de får heller stå til pynt på bord og benker! Takk forresten! ;)

Ha en fin dag! :0)

Stor klem, Ann.