lørdag 20. desember 2014

Desembernatt...

Svart desembernatt, snø på bakken, stille, kaldt, bekmørkt, men inne har vi knitrende vedkubber i peisen, levende lys på bordet og en lysende adventsstake i vinduskarmen som lyser opp de glitrende juleuroene som roterer saaakte i vinternatten der de henger over lysene...

Vi har fått juleferie nå både store og små hjemme hos oss. Ungene har fått influensa, men i kveld var de endelig feberfrie, frrrryktelig tett i nesen er de fremdeles, men likevel på bedringens vei, skal se det blir jul her i huset i år også.

Julebaksten er delvis i boks, er begrenset hvor mye vi trenger av rundstykker og kaker likevel. Vi skal vaske litt i helgen, men ikke mer enn en grundig helgevask, rundvasking av hus gjør vi heller til våren når vi har rikelig med dagslys, når vårsolen skinner, når vi kan høre snøen smelte og småfuglene kvitre gjennom dører og vinduer mens vi lufter, slipper den deilige friske vårluften inn og nyvaskede dyner kan henges ut på klessnoren til tørk, ikke nå midt på den mørkeste kaldeste tiden av året.

To julegaver mangler fremdeles papir, ellers er også julegavene nå klare til levering, alle julekort er sendt, vet ikke om det er noe mer å ordne da, nå skal vi bare finne hvilepulsen, kanskje pynte litt mer, og selvsagt pynte juletreet når lille julaften kommer, så er vi klare, ja klare for å bare kose oss sammen i to hele uker, med julemiddager, julefilmer, brettspill, Playstationspill, vi jentene skal også tegne litt, male litt, lese litt, gleder meg til all tiden vi skal få sammen, familietid, herlig skal det bli. 

Håper du er i rute med juleforberedelsene du også, hvis ikke så ordne det du føler er det mest nødvendige, ikke prøv å rekke alt det du føler "verden" forventer av deg, fordi det viktigst med julen er når alt kommer til alt nettopp tiden du tilbringer sammen med dine nærmeste, alt det hyggelige dere kan gjøre sammen, og ikke alt stæsjet og julekakene som skrives om i media og på blogger! ;) 

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og/eller Facebook du også, og ha en riktig fin helg! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Merete - Lys lilla sa...

For et aldeles nydelig julevindu 💜🌟ønsker deg en riktig fin dag 😊

Camillas univers. sa...

Kjempe fint julevindu:-)

Her har det vært hektisk med 50 timers arbeidsuke, barneselskap, baking osv.
skal bli godt å få belønning for innsatsen (ferie) :-)

Ha en strålende 4. søndag i advent.

klem Camilla

Ann sa...

Tusen takk begge to! ♥

Ja i din bransje, Camilla, er det vel paniske tilstander nå like før jul kan jeg tenke meg! :D Men så bra du har juleferie nå da, velfortjent, måtte den bli finfin! ♥

Ha en riktig god jul begge to! ♥

Stor klem, Ann.