søndag 15. juni 2014

Glassveranda fyller 5 år!

Denne helgen har Glassveranda 5-årsjubileum! Hurra!!! ...Men hjelp så fort årene flyr!?

Tuuusen, tusen takk til alle dere som pleier å være innom Glassveranda! ♥  

Det er etterhvert ganske mange som følger Glassveranda på Instagram, Facebook og via andre sosiale medier, og dere skal vite at jeg setter umåtelig stor pris på dere! 

Tusen takk også for alle hyggelige kommentarer, hilsener, henvendelser og omtaler som jeg og Glassveranda har fått i løpet av årene, ja både fra lesere og media, jeg har hatt bare positive opplevelser imøte med dere, dette har vært fem virkelig fine år! 

Håper du vil følge meg og Glassveranda videre, også ønsker deg og dine en riktig fin ny sommeruke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


7 kommentarer:

Hege sa...

Gratulerer! Må innom din verden for å få litt inspirasjon.

Ann sa...

Takk! :) Og ha en fortsatt fin uke! :0)

Klem, Ann.

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Gratulerer!

Håper du holder på i mange år til fremover slik at vi andre interiørinteresserte kan stikke innom for å hente inspirasjon og gode tips. ;)

Klem
:)

Anonym sa...

Ialle dager? Er det ingen som skriver under blogginnlegg lenger? Så du hadde hundre gratulasjoner på Insta, mens bare to skrev her? Gratulerer så mye med jubileet, jeg har vært følger nesten like lenge, det har vært fantastiske år, gleder meg til fem nye, minst! :) klem fra Ellen I.

Anonym sa...

Gratulerer kjære Ann! Er det verkligen gått fem år allerede, jeg husker jeg fant deg da du hadde 1-årsmarkeringen, det er sannelig fire år siden nå! :o Håppas det blir mange fler år, du inspirerar! Klem, Dorte :)

Anonym sa...

Flott blogg, alltid flotte bilder. Gratulerer med jubileum! Da er det på tide å prioritere en viss kunstside jeg har hørt rykter om? ;) Venter og venter, ser fram til det. Mvh, Eivind :)

Ann sa...

Tusen takk for så koselige gratulasjoner! ♥
Ja du kan så si Ellen, hi, hi, Blogglandia er i stadig forandring! ;) Det er nok rett og slett enklere å kommentere på Facebook og Instagram, derfor kommer hilsenene under bildene der inne i stedet for under blogginnlegget, jeg setter selvsagt stoooor pris på dem alle sammen ♥, men det er unektelig veldig hyggelig at noen skriver her under selve blogginnlegget også! ;) Fem nye...:0 Ja hvem vet, årene flyr, så kanskje blir det fem nye! ;)) Veldig hyggelig at dere vil følge Glassveranda også videre! ♥

Tusen takk Eivind, ja du den kunstsiden min... kremt... joda, det blir, men sannsynligvis ikke før etter sommeren! :) Skal gi deg et hint når den er på nettet! ;) Liker at du ser fram til lanseringen! ;))

Ha en riktig fin helg alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.