tirsdag 4. mars 2014

Utenfor vinduet i skrivekroken...

Under forrige blogginnlegg fikk jeg spørsmål om hva som var utenfor dette vinduet, og det kan dere saktens få se! :)) På grunn av det skarpe sollyset utenfor var det ikke mulig å se på forrige bilde, men endrer jeg innstillingen på speilreflekskameraet slik at nesten ikke noe lys slipper inn i kameralinsen så ser du det tydelig: Det er pergolaen på terrassen som er utenfor dette vinduet! ;) Her er veggene og takbjelker hvite, og taket transparent, så når solen står på her som nå, så er det blendende hvitt og helt herlig der ute! :))

Pergolaen er i vintermodus nå, alle de fargerike putene og pleddene er pakket vekk for vinteren, rosebuskene er pakket inn i strie for å beskytte dem mot frosten, og all den fargerike sommerblomsterfloraen er borte, men om få uker skal det heldigvis igjen bli full sommerstemning der ute! :)) Mange deilige sommerbilder fra pergolaen slik det ser ut der i sommerhalvåret, kan du se HER og HER

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og ha en fortsatt fin tirsdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


2 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig pergola! Vi har noe som ligner, og jeg har fått mye inspirasjon hos deg når jeg har dekorert vår:-) Har du bilder av pergolaen på kveldstid? Hilsen Gro Sofie :-)

Ann sa...

Tusen takk! ♥ Og så koselig å høre! :)) Ja, men jeg tror bare jeg har lagt ut ett kveldsstemningsbilde før..., men du finner det her:

http://glassveranda.blogspot.no/2013/09/mrke-hstkvelder-mange-lys-og-myke-pledd.html

Ha en fin kveld! :0)

Stor klem, Ann.