mandag 3. mars 2014

Lekkert lite tastatur

Nå som vi nettopp har bygd om og malt skrivebordet (du kan se hva vi gjorde HER), så fikk jeg lyst til å bytte ut det store mørke tastaturet i et lekkert, lite og nett et i hvitt og aluminium. Ny hvit mus ble det også, -også den ble lekker på musematten av frostet glass. 

Et tastatur som dette koster bare et par hundrelapper, og gjør underverker for hvordan arbeidsplassen i stuen ser ut, burde vel kanskje ha byttet det ut i et slikt lite lyst, lett og fagert et for mange år siden, men i det daglige tenker jeg sant å si ikke så mye over om tastaturet ser slik eller sånn ut bare det virker som det skal! ;) Men nå som det nye, hvite, delikate er på plass... joda, ble helt noe annet! ;))  


Det ble så kjekt her nå som jeg fikk skjermen opp i riktig høyde og 20 cm lengre bak, og i tillegg fikk frigjort hele bordflaten! Har et digitalt tegnebrett som også skal være her på bordet, men ellers skal det være minst mulig her! ;) Et par av tingene som stod til pynt i hyllene på skrivebordet før, skal få pass på hyllen også fremover, men ikke mye av det, synes det blir aldeles for kronglete når det skal tørkes støv. 

Har tenkt litt på å bytte bildene, som henger over trappen her foran skrivebordet, i ett stort maleri uten ramme... Vi får se... først må jeg finne ut hvor jeg da skal gjøre av de bildene som henger der nå. Noen av dem er kostbare litografier av norske kunstnere, andre har mest bare affeksjonsverdi, -sistnevnte kategori er i bilderammer som har vært i familien i 150 år, så jeg kan ikke bare selge dem heller... vi får se, kanskje finner jeg en ny vegg til dem et annet sted i huset. 


Det som er helt sikkert er at liftgardinen i vinduet skal byttes ut i løpet av få dager, de mangler bare noen små øyekroker nå så er de klare til opphenging! :))

Solen har skint her i hele dag, er mildt og fint ute, 100% vårstemning! -Håper inderlig det flotte vårværet vil vare, synes alt er lettere og hyggeligere når solen skinner ute, ja til og med å vaske klær er nesten gøy når de kan tørke ute i solen! :D Håper vårsolen vil skinne på deg også denne uken, ha en riktig fin mandagskveld! :0)

Minner om at Glassveranda nå også er å finne på Instagram

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Merete - Lys lilla sa...

Rett og slett lekkert. Arbeidsbordet er en lekkerbisken! Og så viser det hvor mye en kan få til, hvis en vil (og er litt praktisk)

Anonym sa...

Nydelig i skrivebordkroken din. Ser forresten helt herlig ut den kontorstolen din, er den også ny? Ble veldig nysgjerrig på hva det er utenfor vinduet der, en lysekrone?! Eller ser jeg bare speilbildet av en lysekrone? Fin dag til deg. Klem fra Nysgjerrigpetra ,Hege I. :)

Ann sa...

Tusen takk! ♥ :))

Nei kontorstolen har jeg hatt i 2-3 år, superduper stol, er fra NCP (Nordic Comfort Products).

Hi, hi, du har særdeles godt syn!!! :D Det er nok en lysekrone du ser utenfor vinduet ja, den henger fra taket i pergolaen vår som er rett utenfor! ;)) Du kan se vinduet og lysekronen fra andre siden her: http://glassveranda.blogspot.no/2013/07/vi-skal-bygge-pergola-del-6-na-er-den.html

Ha en finfin dag begge to! :0)

Stor klem, Ann.