søndag 9. mars 2014

Flere nye tekstiler!

Dette ble virkelig våren for tekstilfunn! Er så sulten på noe helt nytt, nye gøyale former og mønster i hjemmet, og ikke minst nye sterke farger, at nå tror jeg snart det meste av synlige tekstiler i 1. etasje er erstattet med nye! Det i midten her er en pute til de nye sofaene, det på hver side er kopphåndduker, fine på kurvbrett og fat med brødmat i, men også vårlige og flotte på en knagg på kjøkkenet! ;) 

Apropos de nye sofaene: NÅ har de kommet i hus!!! -Var så spent, og nå står de på plass i stuen!!! -Iiiiiii lykke! :D -Og de ble enda lekrere enn jeg i min villeste fantasi hadde våget i håpe på! 8)) Ble SUPERfornøyd med andre ord, og godt var det ettersom sofaer jo helst skal vare noen år! ;))) Stikker du innom bloggen litt senere - i kveld - så skal du få se dem! Tenkte nå å ordne bilder av dem, for å dele på bloggen i kveld! ;)

Følg gjerne Glassveranda også på Instagram, og ha en riktig fin ettermiddag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


2 kommentarer:

Anonym sa...

Gleder meg til å se dem! Ellers må jeg fortelle at jeg har skrevet ut dine tips om markeder i Provence og området rundt. Vi skal til Vance i mai. Takk for tips.
Hilsen Olaug Brit

Ann sa...

Oj, så flott Olaug Brit!! Gleder meg vilt på dine vegne! :D Håper turen overgår alle forventninger! Mai er en så finfin tid, da er det masse blomster der, ikke FOR varmt og ikke for mange turister enda! ;)) Goood tur når den tid kommer! ♥ Det er jo ikke så lenge til nå! (o:=

Ja det er unektelig farger til å bli i ekstra godt humør av, Nina, og i litt ekstra vårstemning! ;)))

Ha en fin uke begge to! :0)

Stor klem, Ann.