søndag 9. mars 2014

Hurraaa!!! Nå er de nye sofaene på plass i stuen!


Endelig er de kommet i hus, de nye sofane!!! -Jeg var sååå spent, og nå står de endelig i stuen!!! -Iiiiiiih, lykke! :D -Og de ble enda lekrere enn jeg i min villeste fantasi hadde våget i håpe på! 8)) Er SUPERfornøyd med dem, og godt er det ettersom sofaer jo helst skal vare noen år! ;))) Det nye glassbordet er jeg også så fornøyd med at jeg kan nesten ikke så sagt det, -det passer perfekt til sofaene! (o:=  

Vi forelsket oss helt i denne sofamodellen som har et langt mer moderne og kantete design enn de grå sofaene vi hadde før, -elsker både de strammere/rettere linjene og stålbenene, og så den herlige, lyse, turkisblå/cerulean/himmelblå fargen... sukk! Den er lys turkis i dagslys, og litt dusere, nærmere isblå, i lampelys. Tekstilen er litt hard, litt lerretvevd-aktig, med en "semifløyel" overflate. Det gjør at stoffet holdes stramt og fint på sofaen, -et "must", men samtidig har den en myk tekstur, den føles myk å kjenne på, -liker! :)) 


Det beste av alt er kanskje den herlige størrelsen! Hver av disse to 3-seter-sofaene er hele 2,34 meter lange (2,02 målt innvendig), og i tillegg er de skikkelig dype, stødige og solide, så de er helt herlige både å sitte og ligge henslengt i!  

De farge/mønsterrike putene har kommet på plass her, den oransje jeg viste i formiddag mangler fremdeles, men ellers er de alle her! :))  

Det skal om ikke lenge ny fargerik kunst opp på veggene i stuen, den nye antrasittgrå hvilestolen skal skyves på plass, og en supertøff liten stol i fargen dyp fiolett høyglans kommer også inn i stuen i løpet av kort tid! Nye liftgardiner med grafisk mønster og skarpe kontraster skal om få dager erstatte dem du ser på øverste bilde, jeg har sydd de ferdig, jeg har bare ikke fått hengt dem opp enda!... ;) Men nå begynner den "nye" stuen virkelig å ta form, -og jeg angrer ikke et sekund på stilendringen, -det var nemlig helt himmelsk herlig å få både møbler med rettere linjer og masse spreke farger og mønster inn i stuen! -Levende og forfriskende ble det! 


I tilfelle noen skulle lure på det, så er disse sofaene fra Sits.
Nå skal jeg nyte synet av de nye sofaene mine litt til, hi, hi, det var nemlig utrooolig godt å endelig få dem i hus! Etterpå så er det kveld her i huset, for mandager har en tendens til å komme forskrekkelig brått på! ;)

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og ha en riktig fin start på den nye uken i morgen! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


18 kommentarer:

Myrahuset sa...

Nydelig blåfarge! :)

Fru Brekke sa...

Rålekker sofa:)) og så så mange flotte pynteputer! Er jo en helt ny og vårlig stue:)
Ønsker deg en fin ny uke!

toves sammensurium sa...

ÅÅ ANn,for noen fantastiske farger i rommet og ikke minst på de nye sofaene!!Helt fantastisk herlig,np kom det en bris med sommer ut av skjermen her og jeg bare nyter!!Gratulerer med nye sofaer - fantastisk fine farger og ikke akkurat slike som de fleste har med tanke på farge!!Bra!!

Toveklem:)

sivknivklestativ sa...

De ble super lekker. Og fargen på dem passet jo helt perfekt inn hos deg, sammen med det flotte marmorgulvet og det herlige lyset som flommer inn av vinduene dine. Og alle de nye putene. Perfekt. Fin søndagskveld til deg og dine.

Anonym sa...

Å herlighet for en stue, sinnsykt stilig ble det! Fantastisk sprekt fargevalg, og fantastisk lekkert ble det! Nå gleder jeg meg sannelig til å se den fiolette stolen i høyglans! De går alltid dine egne veier, men jeg blir alltid imponert over resultatet! Gratulerer med nye - fantastisk vakre - sofaer! Klem fra Ellen M. :)

Anonym sa...

Nei nå flytter jeg hjemmefra! Sånn som dette vil jeg også ha det! Men det kan bli dyrt for hos meg er alt pudderbeige og cirkahvitt nå! :P Fantastisk flott ble stuen din! ...Fy søren det steingulvet ditt altså.. Noe så rått og maks lekkert til de turkise sofaene! Fin uke til deg, nå skal jeg legge en fornyelsesplan for min stue også altså! Grønn klem fra til deg fra Tina

beate sa...

Å fytti katta!!
De er rååålekre!

Grattis

klem

the SAGA by Steinsdotter sa...

Ok! De sofaene var faktisk helt nydelige, og passet veldig godt inn i ditt hjem. Hjelpe meg så fint det første bildet i serien var, hadde smeltet rett inn i det fineste interiør blad.

Skjønner godt at du er fornøyd og happy nuh. hehe...

Hannesin sa...


Så utrolig fresht, delikat og lekkert på en gang !! Og tøft gjort med skikkelig forandring !!

Ha ei fin uke !!

Hilsen Hanne :)

Ann sa...

Åhoj tuuusen takk for så mange hyggelige kommentarer!♥♥♥ Jeg ble jo sååå fornøyd med de nye sofaene selv, og da er det jo unektelig ekstra hyggelig å høre at dere også synes dette ble bra! ♥ Tusen takk alle sammen, ja for både det ene og det andre! ♥
Ha en fortsatt fin kveld, og en finfin mandag i morgen! :0)

Stor klem, Ann.

Bettum Villa sa...

For en nydelig farge på en så FLOTT sofa!! Skjønner godt at du er fornøyd med den. Passer jo perfekt inn hos deg. Her kan man virkelig kose seg!
Klem Madelén

Merete - Lys lilla sa...

UTROLIG stilig. Så herlige farger! Ser fram til mange fine blogginnlegg fra den nye stuen :-) Ønsker deg en fin uke :-)

Anonym sa...

Nydelig! Sofaene, bordet, putene, alt! Du er vågal når det kommer til fargevalg og mønster/putemotiver. Men så dyktig at jeg blir målløs! Gleder meg til å se den fiolette stol sammen med dette, men ser allerede nå at det kommer til å bli prikken over ien. Håper du kan vise nærbilder av hva som er under bordet også, var noe spennende derunder! ;) god mandag til deg, kos deg i sofaen! Og gratulerer med ny rålekker stue! :) klem, Irene.

House of Silver sa...

TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE med din flotte nye farverige og sommerlige stue. SMUKT, SMUKT, SMUKT og jeg forstår virkelig godt din glæde.
Há en fantastisk solrig og dejlig uge :-)
Kram Jeanette

Ann sa...

Tusen, tusen takk for alle disse utrolig koselige kommentarene!!! ♥♥♥ Ja skal ta å knipse noen bilder av det som står under bordet også, Irene, så dere får se, hi, hi! :))

Ha en fortsatt fin uke alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.

Camillas univers. sa...

Herremin så flotte de ble i stua deres, skikkelig glassveranda :-)

Kan skjønne at dere er fornøyde med valget.
Vårstemning i stua di nå, jeg elsker det.

Ha en fortsatt fin kveld.

Klem Camilla

Terese sa...

Rålekkert :) ka modell fra Sits er dette ?

Ann sa...

Tusen takk, Camilla! ♥ Ja skikkelig vårstemning ble det, elsker alle fargene, nå blir det - hurraa!! - vårstemning i stua hele året! :D

Tusen takk, Terese! ♥ Impulse (XL) heter den! ;)

Ha en riktig fin uke! :0)

Stor klem, Ann.