mandag 21. oktober 2013

Vips så var det vinter!

Årstidene kommer tett som hagl! Må bare le, for her hadde jo jeg nettopp innsett at det var høst, og så kom snøen! Jeg er mest glad i sommer, men snøen er unektelig vakker, og det ble jo så utrolig mye lysere ute nå som hele landskapet har fått et strøk gnistrende hvit snø! 

Det du ser på bildet er et hjørne av drivhuset vårt. Du kan se ta en titt inni drivhuset: HER. Litt usikker på om jeg har vist det nye rekkverket før, tror ikke det, men terrassen utenfor drivhuset går helt bort til huset vårt, -du kan se mer av den/andre enden av denne terrassen HER

Man kan trygt si av hagesesongen nå er over for i år, selv om det er lite sannsynlig at denne første snøen blir liggende særlig lenge. Men på den annen side er det mye annet spennende man kan gjøre ute i hagen på denne årstiden: Lage dekorative pyramidelykter av snøballer, lage islykter, knipse macrobilder av frostroser, snøfnugg og annet vintervakkert, sanke kongler, kvister og mose til julens dekorasjoner og kraser, lage en dekorativ og døgnåpen fuglerestaurant i et tre, vinterpynte trammen, pynte med lykter m.m.... eller så kan man rett og slett kose seg inne i ro og mak foran peisen med en stor kopp kakao og en god bok! ;)

Ønsker deg en fin uke! :0) 

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


7 kommentarer:

Anonym sa...

Så flottdetble edaltdet hvite:) vinteren er vakker:)
Sov godt
Klem Merete

hill`s interiørblogg sa...

Nydelig vinterstemning hos deg...flott bilde.
Ha en flott tirsdag.
Klem fra Hill-Iren

Bestemors gamle laken sa...

Alle årstider har sin sjarm synes jeg, men høsten ble veldig kort i år.. Lyst og trivelig ute med snøen:) Fin stemning på bildet.

Klem Gerd Kr.<3

Sivangj sa...

Riktig stemingsfult bilde.
Nei den første snøen bruker som oftest ikke å bli liggende. Må innrømmet at jeg ikke ser frem til slafseføre og glatte veier ...
Ha en flott tirsdag
Klem fra Siv

toves sammensurium sa...

Elsker bildet ditt her....noe så idyllisk!!!
Merkelig nok er jeg visst på hageplanleggingsstadiet enda...mon tro om min hage blir like fin om vinteren som din???

Toveklem:)

Ann sa...

Takk! :)) Snøen regnet vekk fort, men det er egentlig greit, var ikke ferdig å binde opp trær i hagen m.m. enda! ;) Men får håpe den kommer tilbake i desember, juleforberedelsene er ikke det samme uten, snø gjør underverker for julestemningen, også blir alt så lyst og rent og pent ute! :)) (...Også må den gjerne smelte igjen i februar! :D)

Ha en fin uke! :0)

Stor klem, Ann.

Ann sa...

Hi, hi, det blir den heeeeelt sikkert, Tove! ♥

Klem, klem :0)