lørdag 26. oktober 2013

Snart Halloween igjen! Muffins for sultne små hekser, spøkelser og skjeletter!

Tiden flyr, og snart er det Halloween igjen! 

Muffins med edderkopper og biller på er super festmat for sultne små hekser, spøkelser og skjeletter, og i år er det hele 10 år siden aller første gang jeg lagde slike til Halloween! Hjelp som årene flyr! 

Disse Halloween-muffinsene er veldig populære blant ungene, og greie å lage, så har du lyst til å bake slike du også så finner du flere bilder og fullstendig oppskrift: HER.

Jeg har en "nesten-tenåring" og en tenåring i huset, og de gleder seg like mye til Halloween nå som da de var små. Det er jo det som er så fint med Halloween, det er en litt skummel karnevalsfest for barn i alle aldre, -ja også voksne! ;) God mat hører med, skumle dekorasjoner på trammen, skummel bordpynt må til. Jeg synes det er fint at vi kan ha en dag som dette nå i mørketiden mens vi venter på julen. Vi får ikke mer gøy enn vi lager selv, men så må vi også være forsiktige så vi ikke skremmer eldre mennesker og de minste, utelys på trappen betyr "Velkommen!", mørkt utelys betyr "Her feirer vi ikke Halloween", og det må respekteres. Også skal jeg mase om det i år som tidligere år: Husk refleks, husk refleks, husk refleks, også på voksne! Refleks redder liv, ikke minst på Halloween! ;)  

Husk å still klokken en time tilbake i kveld før du legger deg! Mer Halloween-inspirasjon er klar til dagene som kommer!

Ha en fin lørdagskveld! :0) 

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Anonym sa...

Så herlige muffins:)
Er nok mange barn som blir kjempe fornøyd:)
Ønsker deg fortsatt herlig kveld
Klem Merete

sivknivklestativ sa...

Stilig halloweenpytede muffins, kule biller og edderkopper. Tror de må prøves :D

Ann sa...

Takk, ja ungene digger disse, så de kan varmt anbefales! :o)

Ha en fin start på den nye uken! :0)

Stor klem, Ann.