torsdag 26. september 2013

Plant blomsterløk i sandkassen og gi den nytt liv!

Dette en ungenes lekehus i hagen vår. (Jeg skrev om det for 3-4 år siden, du kan se hele lekehuset og litt av hagen rundt HER.) 

Min sønn ble nettopp tenåring, min datter blir det om et år, så lekehuset er ikke i bruk lenger. Sandkassen har stått ubrukt i veldig mange år, så i fjor høst fjernet vi sanden i sandkassen og la mørk god blomsterjord i den i stedet for. Denne sandkassen er stor (diameter ca. 180 cm ), så det ble plass til mange blomsterløk! 

Vi forventet derfor et hav av løkblomster i vår, men det kom opp veldig mange løkblomsterblader og veldig få blomster! :D Jeg spurte en gartner om hvorfor, han sa det bare kunne skje og at de ville komme for fullt neste vår, så nå må venter jeg spent på ny vår! :))

Tenkte jeg måtte dele dette bildet med dere, tok det i fjor høst etter at vi hadde plantet blomsterløkene, for kanskje er det flere enn vi som har en forlatt sandkasse stående i hagen! ;) 

Fylt med vakre vårblomster får sandkassen nytt liv! Akkurat nå er det perfekte tidspunkt for planting av blomsterløk, planter du dem i helgen har du en blomstrende sandkasse allerede i mai!  

Ha en fin torsdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


2 kommentarer:

Anonym sa...

For et herlig og søtt lite dukkehus:) her må jo ungene bare storkos seg:)
Ha en herlig helg
Klem Merete

Ann sa...

Tusen takk kjære Merete! Ungene har blitt så store nå at de ikke er i lekehuset mer, men de har hatt noen veldig fine år her nede ved lekehuset. Det er lys i lekehuset slik at det fungerer som en kjempelykt på plenen vinterstid! -Det er nok det eneste det vil bli brukt til frem til at vi kanskje er så heldige å få noen barnebarn om 15-20 år! ;)))

God helg til deg og dine! :0)

Stor klem, Ann.