tirsdag 24. september 2013

Pergola - kjekt å ha også høst og vinter!

I dag skinner solen fra skyfri himmel, hadde det ikke vært for den litt kjølige høstluften og noen gyldne trekroner så kunne det like gjerne vært en sommerdag. 

I pergolaen er det alltid sommer! Kanskje må vi snart begynne å tenke på å rydde inn puter og pledd, for når nattefrosten kommer blir tøy rått om det får ligge ute. Benkemadrassene må også inn i huset, men jeg utsetter det så lenge som mulig, strekker sommeren leeengst mulig! ;)

Har planer om å ta inn tekstilene, men la alle møblene stå her i vinter, for det kommer jo ikke snø her under pergolataket. Da kan jeg ta med meg en stor kopp varm chocochino og sette meg her på et varmende saueskinn en stund, titte på fuglene spise solsikkefrø og meiseboller, og nyte den friske luften også i februar. Jeg er ikke så glad i den kalde, mørke årstiden, men den kommer, så da får man gjøre det beste utav den! ;)

Ha en fin høstdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


6 kommentarer:

Unknown sa...

Gud så lekkert <3
Der hadde jeg koset meg med en kaffekopp og ett blad <3
Jeg drøyer den lengst mulig jeg og, vi har overbygg og bruker den flittig enda :) Ha en fin kveld.

Ann sa...

Takk! :)) Fint med slike steder, her blir det jo aldri vått når det regner så straks solen titter frem er det bare å gå ut å sette seg uten først å måtte tørke av regnvåte benker og bord, hente sitteputer m.m. -Nesten en nødvendighet i Norge her hvor været skrifter opptil flere ganger for dag! :D Nyt høsten, og ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann.

Fru Hansens Kreativiteter sa...

det er bare så lekkert !!
Tåler platen på taket sneen ?
Vi går og planlegger et lignende til våren .. :)

Ann sa...

Takk! :)) Ja, vi har nøyaktig samme takkonstruksjon på drivhuset vårt, og det har stått en del vintre nå og taket er fremdeles like fint som da det var nytt! ;) -Og vi pleier å ha MYE snø! Det du må sørge for er at selve trekonstruksjonen under taket er dimensjonert for snølast, slik at ikke takkonstruksjonen "fjærer" under vekten av snøen, så tåler platene snøen helt fint! :))

Ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann.

Marit sa...

Fulgte byggeprosessen, og resultatet ble fantastisk fint :) Skal selv bygge noe lignende til våren:)
Nyt så lenge du kan!

Ann sa...

Tusen takk! :)) Å kjenner jeg gleder meg til det på dine vegne, hi, hi! ;) Nå i ettertid er det nesten ubegripelig for meg hvordan i all verden vi har klart oss uten denne pergolaen i alle år! :D Du skal se det blir slik med deg også! ;))

Masse lykke til med prosjektet når den tid kommer! Og ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann.