mandag 16. september 2013

Hvite hyller? Mal hylleknektene i en knallfarge, sort eller en varm metallfarge!


I helgen fikk du se flere bilder av den nye bildeveggen i spisestuen. Nedenfor bildelistene på kunstvegen har vi montert en lang svevehylle, en slik en med skjult oppheng, men for at den skal tåle vekten av store, tunge, bøker har vi valgt å montere hylleknekter under. Det er fint å ha lesestoff til kaffen! ;) 

Hyllene er hvite, men vi valgte sorte hylleknekter (av tre) for å skape noen spennende kontraster og gi hyllen et mer moderne uttrykk. 


Hvite knekter ville skapt et mer harmonisk og ryddig uttrykk, men jeg ville ha noe mer kraftfullt, mer særpreg. Knekter i en knall oransje farge, knall rød eller lignende ville gjort hyllen enda mer iøynefallende. Slike hylleknekter kan jo også males i en kobberfarge, bronse eller gull hvis du vil innføre en av årets store trender - varme metallfarger - i hjemmet.    

Male hylleknekter: Enkelt, men effektfullt! ;) 
Flere bilder fra spisestuen: HER. Ha en fin mandag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Anonym sa...

Det ble jo bare kjempe fint:)
Takk for idee:)
Ha en herlig uke
Klem Merete

Anonym sa...

Flott tips, har mange hvite slike flytehyller jeg er lei av, nå skal det bli limegrønne hylleknekter under før dagen er over ! :) Mange coole bilder du har her også må snarest gi min bildevegg en real makeover. Til helgen kanskje ;) Fin mandag, og klemmer fra Kristine R.

Ann sa...

Takk! :o)) Limegrønne vil helt garantert sette personlig preg på interiøret, Kristine, kos deg med maleprosjektet, og ha en fin ettermiddag begge to! :0)

Stor klem, Ann.