lørdag 14. september 2013

Hvor er peisen i spisestuen?

Etter å ha vist mange bilder fra spisestuen vår den siste måneden, men bare bilder tatt den ene veien (med ryggen til peisdelen av spisestuen), og for deretter å vise detaljbilder av peisen i spisestuen tidligere denne uken, så kom det spørsmål både her på siden og på mail om hvor i all verden peisen i spisestuen vår egentlig står! Så tenkte like gjerne jeg skulle vise noen oppklarende bilder av akkurat det i dag! ;)   

Tok et dykk i fotoarkivet og fant disse. Her på bildet ovenfor ser du enden av peisen like bortenfor bildeveggen. Noen meter bortenfor der igjen står pianoet i et hjørne. (Har vist bilder fra dette hjørnet før, HER). Like bortenfor pianoet, 3-4 meter fra spisebordet, står det digre vitrineskapet som vi bygde av gamle vinduer for en del år siden. (Du kan de skapet HER).


Døren som du ser til venstre for bildeveggen er en av to som fører inn til kjøkkenet vårt (noen bilder av det HER). Når jeg tar dette bildet står jeg med ryggen til døråpningen mellom stuen og spisestuen (du ser denne døren (og spisestuepeisen) bak sofaen HER). Til høyre for meg her jeg står og tar bildet er pianoet og vitrineskapet av gamle vinduer. 

Bare spør hvis det er mer dere lurer på hi, hi, det er bare koselig!
Ha en fin lørdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

Anette sa...

Så koslig og fin spisestue du har :) liker spesielt de fine møblene :)

Ingunn sa...

Hei. Har akkurat begynt å følge bloggen din. Fantastisk flott hus du har. Utrolig til inspirasjon. Lurer litt på hvor de hvite lysskinnene ved peisen/spisestua er fra? Er du fornøyd med de? Mvh Ingunn

Ann sa...

Tusen takk til dere begge to! :))
De har vi faktisk ganske nylig kjøpt, Ingunn, så hyggelig at du likte dem! Synes selv de ble helt knall her for å lyssette de to nye bildeveggene! ;) De er kjøpt på Clas Ohlson, det er et fleksibelt lysskinnesystem som kan bygges på/om hvis nye interiørendringer, så helt supert! :))

Igjen takk for så koselige tilbakemeldinger, og ha en riktig fin søndag! :0)

Stor klem, Ann.

Turidshverdagslykke sa...

Så fint! Likte godt blandingen mellom nytt og ting med sjel i:) Clas ohlson er en butikk med mye bra:) Hilsen Turid