tirsdag 17. september 2013

Gjør-det-selv/DIY: Solbrilleskap

I juli i fjor sommer snekret vi et solbrilleskap. Prosessen med å bygge solbrilleskapet ble vist steg-for-steg her på Glassveranda. Hvis du ikke så det den gang, så finner du det: HER. Tenkte at nå som solbrillesesongen nærmer seg slutten, og alle landets solbriller snart blir lagt i skuffer og skrin hvor de risikerer riper i glassene og knekte brillestenger, så passet det fint å minne på om dette lille Gjør-det-selv-prosjektet! ;) Vi har jo hatt solbrilleskapet i bruk i godt og vel et år nå, og er kjempefornøyde med det nye solbrillesystemet! 
Det hele begynte med at jeg syntes denne delen av entréen hvor solbrilleskapet nå henger, kunne trenge et spennende blikkfang på veggen, -helst noe som var litt rart og iøynefallende, men samtidig vakkert. Veggen kunne også trenge en fargeklatt. Ettersom vi i tillegg trengte en løsning på floken i solbrilleskuffen vår oppstod derfor dette solbrilleskapet på skisseblokka! ;)) "Tre fluer i ett smekk!" 


Brukskunst! ;) Solbrilleskapet fikk etterhvert også selskap av en skredderbyste som fungerer helt utmerket som stumtjener for mors vesker! ;)  

Ha en fin kveld! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


2 kommentarer:

Anonym sa...

Brillefint! ;) Genialt og vakkert begge deler! Ønsker meg et slikt brilleskap, må bare få tak i et gammelt vindu først. Skal høre med nabon, de har gammel garasje med veldig mye rart i, sikkert også gamle vinduer. Klem fra Hilde J. Fin helg til deg!

Ann sa...

Tusen takk! :o)) Håper du finner vindu! Det er mange gamle vinduer i gamle garasjer og uthus her i lander tror jeg, og det skader ikke å spørre! ;) Kanskje blir de bare glad de blir kvitt det, og for at det kan komme til nytte! ;) Lykke til! :0)

Ha en fin helg du også!

Stor klem, Ann.