mandag 22. april 2013

DIY/gjør-det-selv/uterommet: Mal vannkanne, metallspann og metallkrukker i nye muntre sommerfarger!

Det er ikke bare plantekasser og krukker som kan fornyes med en ny og sommerlekker farge, også vannkanner, spann og krukker av metall blir nye og friske med muntre sommerfarger! :))

Her ser du vannkannen min slik den ble etter at jeg spraymalte den! Riktig så sommerlig og flott, ikke sant?
Slik så den ut før jeg malte den. Sort og ganske ordinær. Prikkene lagde jeg ved å sette klistremerker på kannen før jeg malte den. Steg-for-steg hvordan jeg gjorde det ser du i DETTE blogginnlegget fra 2009. 


Jeg brukte runde små klistremerker, men du kan jo bruke tape som lager striper når du fjerner dem, stjerner eller lignende. Her er det bare å ta fantasien i bruk! :))

Vannkannen er like praktisk søm før, men også dekorativ der den står på hyllen i drivhuset! 

Har du noen metallting som kunne trengt et ansiktsløft? Legg litt plast på plenen/veien slik at du ikke maler den også, sett eventuelt striper med tape eller klistremerker på metallet og spray i vei! 

Spraymaling for metall finner du på Jula, Europris, Clas Ohlson, Biltema eller lignende sted. De koster vanligvis 40,- - 90,- pr. stk. og holder til å male flere gjenstander når du først er i gang! (NB! Pass på vindretningen slik at ikke naboens bil eller husveggen blir Himmelblå på ene siden! ;)))

Ha en fin mandag! :0) 

Stor klem, Ann,
Glassveranda.


Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


2 kommentarer:

Anonym sa...

Så super fin den ble, herlig farge:)
Takk for kjempe tis:)
Klem Merete

Fossestua sa...

Så fin den ble! En skikkelig glad-kanne :).