onsdag 24. april 2013

DIY/gjør-det-selv/uterommet: Hva med en beskjedkanne? Tavlemaling på vannkanner av metall, spann og plantekar.

I forrige blogginnlegg fikk du se hvordan du ved hjelp av litt spaymaling og tape/klistremerker enkelt kan fornye vannkanner, spann og andre ting av metall. 

Tidligere har jeg vist at også  plantekasser av tre og terracottakrukker enkelt kan fornyes med en ny og sommerlekker farge

I dag hadde jeg lyst til å vise deg denne lille vannkannen av metall som jeg bruker til oppbevaring av hyssing i drivhuset vårt. (Flere bilder fra drivhuset finner du HER).


Med litt tavlemaling kan du enkelt sette ditt personlige preg på både plantekar, vannekanner og andre bruksgjenstander i uterommet. Du trenger maling, en bit skumgummisvamp eller bitteliten malingsrull, litt maskeringstape og et kritt, så er det bare å bruke kreativiteten! Hvordan jeg lagde denne kan du se en steg-for-steg-beskrivelse av: HER

På min står det "Hyssing", men har du en større tavle på en større vannkanne eller et spann, kan du jo kanskje skrive et helt vers på den! -Eller du kan plante blomster i den og bruke den som skilt på trappen? Da kan du skrive "Velkommen til oss!", "Stikk av!", "Familien Hanssen" eller "nr. 8"! ;) -Her er det bare fantasien som setter begrensninger! Du kan jo tegne "Streken" på den, eller skrive plantens latinske navn på spannet, eller "Jeg er i drivhuset!" og snu den slik at beskjeden vises når du venter besøk! ;)

Ha en fin onsdag! :0) 

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


1 kommentar:

Unknown sa...

Så genialt og stilig. Du har maaange flotte inspirerende bilder!
Ha en fin kveld :)