tirsdag 16. april 2013

DIY/gjør-det-selv/steg-for-steg-oppskrift/uterommet: Slik bygger du en sofakrok med oppbevaringsplass for puter m.m.

En stor, myk, herlig, sofakrok som denne til å boltre seg i på late sommerdager kan du ganske enkelt lage selv! Den er praktisk på flere måter, det er nemlig rom for oppbevaring under sitteflatene! 

En gjør-det-selv/steg-for-steg-oppskrift med detaljert beskrivelse av hvordan du snekrer et slikt sofahjørne til uterommet, finner du her:
Del 1
Del 2
Del 3

Flere uteromstips kommer i løpet av uken! Det regner de fleste steder i landet denne uken, men hva gjør vel det, regn smelter snøen OG vekker blomster og trær til liv igjen, og mens det regner kan vi jo kose oss inne med å planlegge uterommet og hvordan vi vil ha det rundt oss på varme, fine sommerdager! ;)) Ha en super tirsdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.


Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

toves sammensurium sa...

Ojojoj for en deilig plass dere har laget :)
Nåmåvisdt sommeren bare komme,ihvertfall en varm og deilig vår slik dere får kose dere her!! Gleder meg selv til å få i stand utenfor huset.....det klør i både fingre og hode :)
Toveklem :)

Ann sa...

Takk! :)) Klør i fingre og inni hodet her også, hi, hi, -du får det nå sagt! :)))

Ha en fin ny uke! :0)

Stooor klem, Ann.

Fru Brekke sa...

Nydelig uteplass:) Kjenner jeg lengter etter sommer når jeg ser disse flotte bildene! Gleder meg til å finne frem krukker og kar å få plante litt blomster:)
Her skal det bakes pavlova nå;)
Ha en fin kveld!
Klem fra Karen