søndag 14. april 2013

DIY/gjør-det-selv/steg-for-steg-oppskrift/uterommet: Lag spisebordet selv!

På fredag fikk du en steg-for-steg-byggebeskrivelse/snekreoppskrift på hvordan å enkelt lage et rundt hagebord. -Byggeprinsippet/fremgangsmåten er den samme, enten du ønsker å lage et bittelite bord til en liten balkong utenfor en leilighet, eller et stort bord med plass til åtte solkaffegjester på sitteplassen eller terrassen utenfor et hus. 


I dag tenkte jeg å gi deg oppskriften på hvordan du selv kan snekre et stort praktisk spisebord til hagen! Også her er byggeprinsippet/ fremgangsmåten, for hvordan du snekrer et slikt bord, den samme enten du vil at bordplaten din skal ha formatet 3 x 1 meter, 1,5 m x 80 cm, 3 x 3 meter eller andre størrelser. Oppskriften /byggeteknikken/ konstruksjonen er den samme uansett bordets størrelse så lenge bordet er firkantet, så her er det bare å velge seg en størrelse og sette i gang! :)) (Skal bordet ditt være kjempekjempelangt, kan det hende du må inn med to ekstra ben midt på langsidene).

Vi valgte å lage bordet vårt av værbitte gjenbrukte terrassegulvbord, men du kan selvsagt også lage et slikt av ny material og bordet ditt i en ønsket farge. 


Skal du ha stoler rundt lager du bare litt lengre bordben på bordet enn det vi her har valgt å gjøre, i og med at vårt skulle stå i sofakroken på terrassen! :)) Har du lyst til å lage deg et skikkelig stort, solid og stødig spisebord til hagen du også, så finner du DIY/gjør-det-selv/steg-for-steg-byggeoppskriften med forklarende bilder som beskriver hvordan det gjøres: HER.

Flere uteromstips kommer på løpende bånd her på Glassveranda de neste par ukene, så følg med, følg med! :)) Ha en givende søndag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.


Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


5 kommentarer:

Myrahuset sa...

Veldig fint! Likte godt at bordet har 45 graders kapp i hjørnene :) Og den grå fargen da. Lovely!

Anonym sa...

Det bordet var kjempe fint:)
Herlig farge på det og nydelige fargerike puter:)
Ønsker deg en herlig uke
Klem Merete

Jatte sa...

Superfint! Så flink du er :D

Takk for at du deler!

Ønsker deg en fin ny uke,
Klemmis fra Jatte♥

Camillas univers. sa...

Du er bare så flink å få det til altså:-)

Skulle gjerne hadd litt av den kreativiteten du har.

Takk for at du deler dette med oss :-)

Klem Camilla

Ann sa...

Tuuusen takk for så koselige tilbakemeldinger!! :))

Ha en fortsatt fin uke alle sammen!

Stor klem, Ann :0)