søndag 10. mars 2013

Jenteparty

(Photo: Copyright © Ann, Glassveranda (glassveranda.blogspot.com

Temaet for Norske Interiørblogger sin mars-utfordring er: "Jenteparty". Så derfor har jeg funnet frem disse bildene som jeg tok i forbindelse med min datters bursdagsselskap for knappe to uker siden. Glassveranda er ikke akkurat rette bloggen for den som liker perfekt pyntede muffins, hi, hi, men jeg tar de med likevel, for de smakte himmelsk, stemningen rundt bordet under selskapet var upåklagelig, også hadde jeg og minstegullet det veldig gøy da vi pyntet dem, og det er vel kanskje det viktigste? ;)) 


(Photo: Copyright © Ann, Glassveranda (glassveranda.blogspot.com

Spisebordet vårt er tre meter langt og 120 cm bredt, -det blir plass til mye på og mange rundt, men det er ikke alltid like lett å nå tak i ting når man er liten og armene er korte, derfor pleier jeg å bruke mange og små skåler! 3-4 skåler med potetskruer, saltstenger  og denslags knask, og et titalls sandkakeformer er supre for å spre seigmenn og nonstop utover festbordet slik at alle kan nå dem. I tillegg serveres pizza fra kurvbrett etterfulgt av sjokoladekake med bursdagslys på, gele i alle tenkelige og utenkelige farger med vaniljesaus og kremdott m.m. -Og alle små hjerter fryder seg! ;))  (Photo: Copyright © Ann, Glassveranda (glassveranda.blogspot.com

Vi har her hentet inn de to hvite sittebenkene som til daglig står i yttergangen vår, og plassert én i hver ende av langbordet, -på denne måten blir det plass til tre unger i hver ende av bordet.  

Jentungen ville pynte bordet selv, hun glemte duken, men det ble da riktig så koselig likevel? Da alle var forsynt løp de til lekerommet, hvor det var ordnet til disco! ... Jeg får ringelyder i ørene bare jeg tenker på det! :D Interiøret og møbleringen har forandret seg ganske mye med årene, men discokulen i taket henger der enda, og dansegleden er i høyeste grad intakt! (Lekerommet har vokst med ungene, så det ser litt annerledes ut der nede nå enn første gang jeg viste bilder fra lekerommet, men du kan se bilder av hvordan det så ut i 2009, mens det fremdeles var et skikkelig barnerom: HER. Et glimt av det nye lekerommet - "nestenungdomsrommet"  ;) - finner du: HER og HER).


Ha en fin start på den nye uken! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


8 kommentarer:

Blonder og perler sa...

Så koselig pyntet bord!
Kult å ha så stort bord..mitt er også både bredt og langt - veldig ålreit når man er mange til bords.

Ønsker deg ei super uke!
Klem.

Anonym sa...

Så utrolig herlig bord du har dekket:)
Her kan man virkelig kos seg:)
Ha en herlig kveld
Klem Merete

livingvilla.no sa...

Så hyggelig!! Skulle gjerne vært gjest i ett slikt jenteselskap! Du er flink! : )
Klem Vera

De små øyeblikk sa...

Så lekkert pyntet bord... kjempfint rett og slett!

Fin søndagskveld til deg

-Klem Kjersti-

Interi-gjør det selv! sa...

Så fint bidrag, lykke til med utfordringen! :-)

http://www.pattern-addiction-and-more.blogspot.com sa...

Wow - how beautiful is this???!!! Have a great week, hug Barbara

Marion sa...

Wow for et flott bord :)) og nydelig lyskrone i taket :) og cupcakesene så bare nam nam ut :)

Ha en fin dag :)

Ann sa...

Takk for så mange hyggelige tilbakemeldinger! :)) Ja det er kjekt med et bord med god plass både rundt og oppå på slike dager. De gomler og koste seg, så det ble en vellykket bursdag tror jeg! Sukker overload, men så er det heldigvis ikke så ofte! ;)))

Thank you Barbara! :0))

Ha en fin helg! /Have a nice weekend!

Stor klem, Ann.