mandag 4. mars 2013

Full vår i solveggen på terrassen, -og praktisk serveringsbrett!

Ja akkurat her har jeg sittet stort sett i heeeele dag! Søndag og sol fra skyfri himmel, vindstille, fuglekvitter, 15-18 grader i solveggen, kaffe og en ny bok inviterte til den beste søndagen man bare kunnet ønsket seg! Ja her i solveggen på terrassen var det virkelig optimale forhold for trening av hvilepuls i dag! :O) 


Jeg startet dagen med å koste vekk snøen her på sør-øst terrassen , mens guttene i huset kostet sør-vest-terrassen og terrassen mellom huset og uteboden, drivhuset m.m.  Terrassene var knusktørre for noen dager siden, men så kom det ti cm nysnø... men nysnøen var heldigvis fjærlett, "tørr" og lett å koste ned fra terrassen igjen! -Og med den fine vårlige temperaturen vi fikk i solveggen i dag tørket gulvet raskt igjen! Åh, jeg synes dette er en slik herlig årstid! 


Himmelen kunne umulig ha vært blåere! -Så straks gulvet var kostet hentet jeg fram noen av solstolene fra vinterdvalen, også måtte jeg ut i lysthuset for å hente de varme deilige saueskinnene! De har vært fine å ha der ute nå i vinter, men nå er terrasse-sesongen igang, så nå trengs de her oppe i solveggen! Det er nemlig ikke mange varmegradene i skyggen/på kroppens bakside enda, så stumpen trenger all den ekstra varme den kan få! ;) Disse både varmer godt og er herlig myke å sitte på! Pleddet er det jeg vanligvis har inne i godstolen.


Dette brettet hadde jeg helt glemt at vi hadde - kremt - men fant det innerst i spiskammerset da vi nylig ryddet der inne. -Serveringsbrettet med "slå-ut"-ben på viste seg å være minst like praktisk på terrassen som på sengen! ;) Dette tror jeg vil bli mye brukt utover våren, jeg fikk jo med meg ut både koppen og boken og litt til, -ja det hele ble så vårkoselig at jeg måtte også bryte av en tulipan fra den vårlige buketten som står på bordet i spisestuen, da jeg gitt forbi der med mitt "nye" serveringsbrett på tur ut på altanen! ;)


Om dette fantastisk flotte været holder seg gjenstår å se, men nå er det endelig vår, så vi vil garantert få mange flere slike dager ukene som kommer! -Ja over hele landet! ;)) 

Jeg håper du også har fått "ladet batteriene" i helgen! Ha en fin start på den nye uken! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.


Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


8 kommentarer:

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Heeeeerlige bilder, - som alltid!

Her var også himmelen blååå og ei varm og god sol hang på himmelen og varmet så godt. ;) Dermed ble altanen ryddet for snø, hagestolene og et bord ble funnet frem og kaffekoppen kom på bordet.

Å bare sitte der og nyte solen i ansiktet.... DEN følelsen!! ♥

Ønsker deg ei fin uke.
Klem

Ann sa...

Tusen takk snilleste!♥ Ja måtte knipse noen stemningsbilder, det var virkelig en fantastisk flott dag i går! Håper himmelen holder seg så blå til langt uti oktober! ;)))

Herlig årstid vi nå har foran oss! Knallblå himmel i dag også, så her skal det nytes så lenge det varer! :o)) Jeg har allerede rigget til godstolen på terrassen, skal bare hente brettet med kaffekoppen, noen nye bøker og hente tulipanen som har stått i vann i natt, så skal jeg ut å samle fregner igjen og høre på de kvitrende vårglade fjærballene i trærne nedenfor terrassen! ;)))

Ha en fin mandag! :O)

Stor klem, Ann.

Hege sa...

Ja, nå håper vi på herlige soldager utover våren. Var innom jensdalby før deg, han fjerner av og til de grønne bladene på tulipanene, som Karen Blixen gjorde.Tror jeg får måke meg en liten solkrok som du har.

Interi-gjør det selv! sa...

Åh, det så bare fantastisk deilig ut å sitte der :-)

Mailinn`s interiørblogg sa...

herlige bilder ann;) dagen igår var helt fantastisk..enig i at himmelen kunne nok ikke blitt blåere;) var ute heeele dagen på hytta i går..vårstemning;) fin uke til deg..

Anonym sa...

Dette så bare utrolig koselig ut:)
Man ser virkelig frem til å kunne sitte ute igjen ja:)
Ha en god uke
Klem Merete

Anonym sa...

Så herlig vårstemning:-) Hvor er den lekre koppen fra? Kjennes bare ut som "må ha" på direkten!
Takk for en meget inspirerende blogg-fortsett sånn! Klem Berit:-)

Ann sa...

Tusen takk for så mange koselige tilbakemeldinger! :))
Er selv veldig glad i denne koppen, synes den er så herlig vårlig, også er den diiiger (http://glassveranda.blogspot.no/2011/09/ny-tekopp-prydepler-og-rognebr.html), -så den er veldig praktisk å dra med seg bl. a. ut i godstolen på terrassen! ;)) Mannen min gitt forbi dem på Europeisk Matmesse for et par år siden, og fant ut at de "måtte" jeg bare ha, så han kjøpte to stykker slike "venninneskravlekopper" som han kalte dem, -gjett om jeg ble glad! :o)) De er fra Staffordshire Associated Potters, jeg så matmessen hadde de med i fjor også, så kanskje får du tak i der nå til sommeren! ;) Følg med i lokalavisen, det pleier å stå der når messen kommer. Messen beslaglegger et digert område av gågaten og er enkel å få øye på! ;) Jeg vet ikke om de er innom alle byer hvert år, men jeg har inntrykk av at de er innom veldig mange ihvertfall! Jeg oppdaget i fjor at de har med Stroopwafels, det pleier vi alltid kjøpe på flyplassen i Amsterdam, men alltids kjekt med en ekstra forsyning! ;)))

Ha en fin søndag! :0)

Stor klem, Ann.