søndag 24. februar 2013

DIY/Gjør-det-selv: En gardinstang er super som gavebånd/pakkebånd-holder!

forrige blogginnlegg fikk du se den lille boden under trappen vår, -et praktisk lite spiskammers som rommer kakebokser og -former, termoser, poteter, ekstra mel, sukker, sukrin, hermetikk, kaffe m.m. Men her inne har vi også en liten benk som vi bruker når vi pakker inn gaver i hui og hast i hverdagen når ungene skal av sted i barnebursdager o.l. 

Ruller med gavepapir (og bokpapir) står i en høy metalldunk litt lengre inn i boden, og i enden av benken står en boks med kort, merkelapper, gavevesker, pynterosetter o.l. Tidligere stod også rullene med gavebånd stablet i enden av benken, men i går fikk de et eget stativ på veggen! Joda, her inne i det lille spiskammerset vårt er en salig blanding av ting! Matvarer, kakeformer, gavepapir, en el-returboks står på gulvet her under benken, sammen med malingskrakken som også har fast plass her inne, så hvorfor bry seg om hvordan rullene med gavebånd er lagret? Det er visstnok sjelden eller aldri at noen andre enn vi som bor her i huset ser dette rommet, men jeg er her inne mange ganger hver dag, henter ting og setter på plass ting, og da er det sååå deilig med system og orden i sakene også her inne i spiskammerset! System i sakene - uansett rom - gjør hverdagen både enklere og hyggeligere, gjør det ikke? 

En gardinstang fungerer helt supert som gavebånd-holder! Denne kostet 99,- på Jula, det er enkelt å tre på nye pyntebåndruller, det ble både oversiktlig og ryddig, -og ganske så dekorativt også, ikke sant? ;) 

Ha en fin søndag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.


Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


8 kommentarer:

Fossestua sa...

Lagringsplass får man aldri for mye av :). Smart utnyttelse av plassen, og ideen med pakkebåndene på gardingstangen var genial! Har en liten bod under trappa vi også, og ellers så er slagbenken på kjøkkenet helt super å gjemme vekk ting i som vi ikke bruker så ofte...slik som feks kjøkkenmaskinen :D

Bjørkvold besøkshage sa...

God ide, vil nok bli kopiert. Har alltid noen gamle gardinstenger liggende og selvfølgelig flere ruller med bånd som slenger rundt.

adales verden sa...

Så herlig praktisk, og en drøm når ting kan ha sin faste og gode plass... Sliter litt med det her.... Ha en fin fin søndag;))

Bondekjerringa sa...

Se her ja. Veldig lurt og faktisk ganske så dekorativt! Takk for tipset :)

Blonder og perler sa...

Så deilig å ha et slikt rom!
Bra tips for snøre også..

Ha en fin søndag!

Klem

Edny sine puslerier sa...

Spiskammers må være topp! Vi hadde det hjemme da jeg var barn, men så ble det laget bad av det. Og jammen var det kjekt å få badekar og do inne også! Kjempegod idé med den gardinstanga da!

KriStyle sa...

Skulle gjerne hatt akkurat det rommet hjemme hos meg :)

Klem Kristin

7th-heaven sa...

Veldig kjekt med en slik pakkebånd-løsning! Jeg har planlagt det samt holdere for pakkepapir og kort på vaskerommet vårt. Jeg synes jeg f.eks. handler inn nytt papir hver gang vi trenger det, mens jeg egentlig vet at vi har noe papir fra før av.. et eller annet sted. Men nå skal det altså frem i lyset og organiseres! :) Gleder meg til det!

Smart bruk av trapperommet forresten. Her fikk du plass til mye!

Ha en fin ny uke Ann!
Klemmer fra Line(gamle morsommeting.no)