mandag 7. januar 2013

Gutterommet - Del 2: Maler et 1 x 2 meter stort verdenskart på veggen!

Del 1 finner du: HER. Men her ser du hva det er jeg holder på å male på veggen på min sønns soverom! -Et 1 x 2 meter stort verdenskart! Ballerinaen på ungenes lekerom ble malt på frihånd, men det er én ting å male et menneske på frihånd, straks verre ble det med et verdenskart, så som du ser har jeg her fått meg en "assistent! ;)) En overhead-projektor! -Lykke! :D  

Jeg skrev ut et verdenskart på et overhead-ark (vil du også prøve dette så finner du utallige, alle nesten identiske, kart på nettet om du søker på "clipart" + "world map" eller samme ord + "wall sticker" eller lignende. Du kan evt. bare ta et helt vanlig farget kart, tegne av konturene/omrisset og overføre dem til veggen! ;) 

På bildet er jeg så vidt kommet i gang med malingen, men du skal selvsagt få se det ferdig malte verdenskartet etterhvert! I ettermiddag skal jeg sy litt... jeg og symaskinen... heh, trenger ikke si mer! :D Neida det går vel helst bra! ;) Ha en fortsatt fin mandag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


9 kommentarer:

Huset i Edels hage sa...

ÅÅÅH! Herreminhatt for et flott prosjekt!! -men arbeidssomt og, kan jeg tenke meg! Overhead er smart til slike ting :)Du er bare en skikkelig herlig idebank, må jeg få si!! Gleder meg til å se det ferdige resultatet!!

Ønsker deg ei flott uke!

Klemmer, Edel

Anonym sa...

Wow.... så utrolig herlig gjort:)
Blir jo bare kjempe lekkert:)
Og for en idee å gjøre det på:)
Klem Merete

hill`s interiørblogg sa...

Oj oj oj det her blir råtøft... Har brukt overhead for å føre over skrift på noen stoler... fungerte godt. Blir spennende å se ferdig resultat.. Gleder meg...
God malerjobb ;O)
Klem fra Hill-Iren

bye9design sa...

Så herlig prosjekt du har startet på :o) det blir knalltøft flinke du! Klem fra Nina

Mailinn`s interiørblogg sa...

herreguud, du er nesten litt irriterende flink og effektiv;) Det ble råååå tøfft ;)

Unknown sa...

Lekkert!!
Ha en flott ny uke:)

Klem Linda

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Gurimalla!! Du er bare så utrolig flink!! :)

Jadda, nå fikk også JEG lyst til å finne et kult bilde og male på veggen... (he-he)

Men, må vel ta andre prosjekter først. ;)

Klem fra meg
:)

Kristin sa...

Fantastisk ide, såååååå kult :)
Legger meg til som følger, gleder meg til og titte innom deg :)
Veldig fin og inspirerende blogg :)
Klem Kristin

Ann sa...

Tusen takk for alle disse VELDIG koselige tilbakemeldingene!♥ -Og hjertelig velkommen som følger Kristen! :o))

Ha en fin dag alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.