tirsdag 8. januar 2013

Gutterommet - Del 3: Gardinstenger er nå montert på reolene

I går fikk du se det 2 x 1 meter store verdenskartet jeg holdt på med å male på veggen på min sønns soverom ovenfor reolen vi bygde om

Jeg har nå montert gardinstenger i fronten på både denne reolen og på en nesten maken reol inne på min datters soverom, du skal få se flere bilder av hvordan dette blir etterhvert, jeg må bare gå noen runder i ringen med symaskinen først!.. Og basert på tidligere erfaringer med kombinasjonen Ann + symaskin vet jeg at det kan komme til å ta litt tid før du får se akkurat dette lille prosjektet ferdig! ;))

Men verdenskartet jeg malte er nå helt ferdig, og hvordan det ble skal du få se i kveld! Ha en fortsatt fin tirsdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


Ingen kommentarer: