søndag 6. januar 2013

Gutterommet - Del 1: Ombygging av reol

Satt og lurte litt på om jeg skulle vente med å vise bilder fra dette rommet til at ihvertfall reol-prosjektet var helt ferdig, men bestemte meg heller for å vise noen "underveis"-bilder! ;) Dere må bare overse dårlig senkveld-belysning og zip nips, men bilder av mere ferdig rom kommer garantert også etterhvert! ;)

Som nevnt i formiddagens blogginnlegg holder vi nå på med en oppdatering inne på ungenes soverom, og vi skulle blant annet bygge om en reol. Denne reolen står på rommet til størsteminsten i familien, vi bygde den av limtre-hobbyplater for ca. 10 år siden. Den var STOR! 2,3 meter bred og ca. 2 meter høy, og selv om rommet har ganske god størrelse (14,5  m²og to store vinduer, er det bare å innrømme at reolen likevel var nokså ruvende i rommet...


Her ser du et før-bilde av reolen, på bildet ovenfor ser du den slik den er nå i kveld. 

Vi har ganske enkelt bare fjernet de to øverste "etasjene" på reolen, og lagt en ny umalt limtre-hobbyplate øverst som benketopp. Reolen er fremdeles like lang, men den ble visuelt utrolig mye lettere og nettere i rommet nå som den ble lavere. Litt hylleplass mistet vi, men det var verdt det! ;))

Det skal gjøres enda litt mere med reolen før den er ferdig, du skal selvsagt få se hva i løpet av uken! ;) 

Nye bilder fra størsteminstens soverom kommer allerede i morgen! Ha en fin start på den nye uken! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


1 kommentar:

Anonym sa...

Så kjempe spennende med nytt prosjekt:)
Godt med god plass:)
Ha en herlig uke
Klem Merete