søndag 6. januar 2013

Oppdatering av ungenes soverom

Hjemme hos oss holder vi på med en oppdatering av ungenes soverom denne helgen. Vi begynte jo med dette i høst, men så tok vi fatt på ombyggingen/rivingen av babyrommet/gangprosjektet, og soveroms-prosjektene har i mellomtiden ligget på is ;) Men i går var vi endelig i gang igjen! Vi bygde om en diger reol på størsteminsten sitt soverom, du skal få se resultatet etterhvert, synes den ble super! ;) I dag holder jeg på med å male en 1 x 2 meter stor figur, "wall sticker", på veggen, du skal få se den også etterhvert, du kan forresten se en jeg tidligere har malt på ungenes lekerom: HER. 

Den lekre ekorn-puten på bildet er en av mange som vi kjøpte i går. Januarsalg er fine greier! ;) Denne skal få plass i sofaen på jentungens soverom sammen med en masse andre lekre puter som du også skal få se etterhvert. Søt, ikke sant? :)) Var forresten ganske flott her i sofaen i stuen - kremt - nei da blir det nok ville protester fra datteren min! ;) 

Nå skal jeg høre på radioen og male videre på veggpynten! Ha en fin søndag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

Nennes sa...

Så søt pute :)

hill`s interiørblogg sa...

Å så spennende prosjekter... Gleder meg til å se de neste innleggene.
Her trenges det et puff i baken for å komme i gang. Er fortsatt i late julemodus dager. Alt som er blitt gjørt er ryddet litt plass i kjellerstuen til ny sofa... Får håpe den kreative ånden kommer hit snart ;O)
Kos deg videre med malingen.
Klem fra Hill-Iren

Anonym sa...

Å så fiin :)

Hvor fant du den ?

♥ Pernille

Ann sa...

Takk, ja kjempesøt! :))
Pernille: Har sett lignende flere steder, men fant denne på Jysk ;)
Hill-Iren: Har vært i julemodus helt til nå vi også, men på fredag kom vi oss endelig opp av sofaen igjen, hi, hi, tar litt tid å komme i gang igjen etter noen uker latskap, så du skal vite du ikke er alene om trenge et "puff i baken" på nyåret! :D Bilder av maleprosjektet kommer i morgen! ;)

Ha en fin start på den nye uken alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.