søndag 16. desember 2012

Maleriet på 1,4 x 2 meter er endelig ferdig!

Denne uken har jeg malt det 1,4 x 2 meter store lerretet som vi snekret for å ha på veggen i gangen i 2. etasjen hjemme hos oss! Når jeg maler vet jeg aldri hvordan resultatet vil bli når jeg er ferdig, jeg bare finner frem malingsfarger jeg liker og velger et motiv jeg liker eller på annen måte fascineres av, og så går jeg i gang! Hvordan maleriet blir avhenger av tanker og humør, ja sinnssteming jeg er i, mens jeg maler. Nå er jeg stort sett blid og liker muntre, lystige farger, farger jeg forbinder med noe positivt, men styrken i fargene, og måten jeg bruker dem på, varierer en god del. Dette er helt klart ikke et pop art motiv, men jeg valgte å bruke typiske "pop art"-farger. Til tross for at det i utgangspunktet er sterke farger er de her brukt på en måte som likevel gir bildet et ganske mildt uttrykk. 

Motivet jeg her har valgt å male er det nye vinduet i gangen! ;) For meg har dette vinduet hatt en nesten magisk effekt på denne gangen! Jeg likte ikke gangen i 2. etasje før, men vinduet har gjort den tidligere lukkede og mørke gangen lys og lekker! Dagslyset formelig flommer inn gjennom det nye vinduet og innover i rommet! -Må smile bare jeg tenker på den "nye" gangen min jeg! :)) Jeg har malt gangen slik jeg ser den for meg når sollyset flommer inn gjennom vinduet en vanlig ettermiddag i sommerhalvåret! Blendende vakkert tror jeg sollyset fra det nye vinduet på vestveggen vil bli! Den tidligere mørke gangen kommer til å bade i varme glitrende solstråler som skinner over alle de grønne frodige trekronene i hagen og inn gjennom vinduet fra en skyfri himmel! ;)

 "Hva er det hun babler om nå midt på mørke vinteren?!", tenker du kanskje, hi, hi, men det er jo nettopp det som er så fint med kunst, det er lov å bruke fantasien! -Så kan man fylle lerretet med tanker, følelser og farger som gjør en glad, i dette tilfellet noe som er fint å tenke på midt på mørke kalde vinteren! ;)

Kunst trenger slettes ikke være noe dyrt noe! Velg noen farger du liker, et motiv du liker og sett i gang å mal! :o)) 

Ha en fin søndag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


15 kommentarer:

Unknown sa...

Fantastisk !! Det lyser !

Åshild sa...

Er det noe du ikke kan eller dere sammen ikke får til. Jeg så jo av skissen før ombyggingen av du kan tegne, men dette var flott.

Bente sa...

Så nydelig!
Vakkert bilde!
Klem fra Bente

Fru Brekke sa...

Stum av beundring! For et nydelig maleri!!
Ønsker deg en fin 3.søndag i advent :-)
Karen

Ann sa...

Å tusen takk for så positive tilbakemeldinger!!!♥ Hadde en del sommerfugler i magen, var redd det brått skulle bli helt stille! ;)) -Er unektelig litt småskummelt det å skulle vise fram et egenprodusert maleri! ;))) Men med verdens koseligste blogglesere gikk jo det helt fint!♥♥♥

Stor takknemlighetsklem,
Ann :o)

Anne Grethe sa...

Et aldeles strålende bilde!
Klem, Anne Grethe

hill`s interiørblogg sa...

wow....
For et herlig bilde, og de nydelige fargene og lyset det flotte lyset du fikk fram i bildet...
Så dyktig du er....
Klem fra Hill-Iren


adales verden sa...

Herliiiii!!!

Snertne sneller og små nøster sa...

Bildet ditt ble veldig fint :-)og det matcha den flotte gangen :-D

Ha det godt - klem Siv

ingridsboble sa...

For et fantastisk flott bilde!!!

Anonym sa...

Wow.... noe så utrolig flott:)
Dette var jo bare nydelig og for noen herlige farger:)
Så utrolig flink du er:) sånt ønsker jeg meg også:)
Ble helt satt ut........
NYDELIG
Ha en herlig uke
Klem Merete

Turid Uten Tresko sa...

Du har virkelig mange talenter, Anne, dette er nydelig! :)

Ønsker deg en fin dag ;)

Jenny sa...

Wow så nydelig et bilde!

Herlige farger, som en sommer morgen :-)

Det er artig å titte innom bloggen din nå og da for inspirasjon eller bare for å se på mye fint :-)

Maliva`s verden sa...

Fantastisk vakkert Ann, bildet stråler og er full av energi. Nå ble jeg inspirert til å ta frem penslene igjen jeg også. Vil også ønske deg den riktig god jul og et spennende nytt år;o) Varm klem fra meg

Ann sa...

Tusen, tusen takk alle sammen!!!♥♥♥ -Ja for både det ene og det andre!♥
Ja fram med pensler og lerret de av dere som liker å male og/eller vil ha et nytt bilde på veggen hjemme! Det er gøy å male, -og takket være dere var det jo faktisk også gøy å vise fram resultatet!♥ :))

Ha en fin helg! :0)

Stor, stor takknemlighetsklem,
Ann :o)