onsdag 12. desember 2012

Maleriet på 1,4 x 2 meter skal få pop art farger!

Nå har jeg valgt ut farger til lerretet på 1,4 x 2 meter som jeg nå skal male for enkelt og rimelig å få et moderne rammeløst maleri i størrelse XXL til å ha på veggen i gangen i 2. etasjen hjemme hos oss! Så hold deg fast: Det blir pop art farger! (o:=

-Men motivet som skal males er ikke pop art stil på i det hele tatt, blir det seende ut som planlagt skal du få se resultatet, blir det ikke seende ut i det hele tatt får du aldri se det! :D Neida, jeg lover du skal få se hvordan det blir uansett! ;)   

For klart man kan lage kunsten sin selv! Jeg og mannen samler på litografier, så jeg skal ikke nekte for at vi har brukt litt penger på kjøpe-kunst også i løpet av årene, men kunst trenger slettes ikke være noe dyrt noe! 

Den viktigste oppgaven til kunst er nemlig at den skal bevege deg, få deg til å føle noe, tenke, gruble litt, smile, kanskje le, måpe av sjokk, eller av beundring, reflektere, undre eller beundre! Du skal føle noe når du ser kunst! Om mennesker føler noe og hva de eventuelt føler når de ser f. eks. et bestemt maleri, er selvfølgelig svært forskjellig fra person til person. 

Det er ikke prisen på kunstverket eller navnet på kunstneren som bestemmer om noe du ser er "kvalitetskunst" eller ikke, det er følelsene som vekkes hos deg når du ser et bilde eller en skulptur! Selv velger jeg alltid bilder jeg blir glad av, bilder som vekker hyggelige tanker og assosiasjoner, kreativitet, minner, skaper ro, inne meg! Det samme må du, og alle andre, også gjøre: Det spiller ingen rolle hva kunstverket på din vegg betyr for naboen din, kusinen din eller arbeidskolleger, det eneste som betyr noe er hva kunst som skal henge på din vegg i ditt hus betyr for deg! ;) Det er jo det som er så utrolig flott med kunst: Det finnes ingen regler, ingen grenser, ingen fasitsvar! ;)

Nå skal jeg opp en trapp, sette på musikk, kanskje jeg tar med en kopp kaffe, det blir kreativ kose-ettermiddag med malekoster og pop art farger!

Ha en fortsatt fin onsdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


1 kommentar:

Anonym sa...

Gleder meg kjempe mye til å se maleriet ferdig:)
Sov godt
Klem Merete