torsdag 20. desember 2012

Joda, klart det ble pepperkakehus i år også!

Ingen jul uten pepperkakehus! :)) Men etter årevis med pepperkakehus pyntet med fargerike Non-stop, skumnisser, røde og hvite polkagris-godteri-staver og denslags, ble pepperkakehuset vårt i år bare i hvitt og sølv, kort fortalt fordi at det syntes min datter ville bli nytt og flott! Hun elsker perler, og fant disse sølvperlene - kakepynt - i butikken, og dermed var det bestemt! ;) Men visst blir et pepperkakehus juleflott kledd i bare hvitt og sølv også? 

Pepperkakehuset er nå plassert til pynt på skjenken i spisestuen vår, sammen med juletrær av glass, et malt juletre av - nettopp - tre, noen kongler og en bunt kanelstenger. Kransen av pinner som vanligvis henger på ytterdøren vår har fått følge av noen syntetiske kvister med LEDlys på, og utenfor vinduet skimter du gjennom gardinene alle lysene i det store epletreet. Tok noen bilder av lyssatt epletre ute i fjor vinter, dem kan du se: HER. 

Dette pepperkakehuset er et kjøpt som byggesett, ungene synes uansett det morsomste er å pynte det! ;) Men har noen andre julekaker i ovnen så jeg må løpe! Ha en fortsatt fin kveld! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


6 kommentarer:

Fru Hansens Kreativiteter sa...

Nydelig !!
Ønsker deg en god jul & et godt nyttår !
klem :)

hill`s interiørblogg sa...

Åååååå for et flott pepperkakehus.
Fantastisk flott ;O)
Klem fra Hill-Iren

Huset i edels hage sa...

HELT fantastisk nydelig!! Tror det må være det vakreste pepperkakehuset jeg har sett!! Ha ei fin førjulstid videre! Klem fra Edel

Ann sa...

Å tusen takk for så koselige tilbakemeldinger!! :)) -Og ha en fortsatt fin førjulstid! :0)

Stor klem, Ann.

Inga sa...

Åååh, så fint! Juletrærne var også nydelige. Hvor kommer de fra?

Ann sa...

Tusen takk! ♥ Vet du, det er nesten litt for ille, men det er mange år siden jeg kjøpte dem så jeg husker faktisk ikke hvor det var jeg kjøpte dem...! Men de er kjøpt i Norge, det er ikke feriefunn! ;) Er veldig glad i disse jeg også, så veldig koselig at du også likte dem! ;)

Ønsker deg og dine, og dere andre også, en fin jul og et godt nyttår! ♥

Stor juleklem, Ann :0)