fredag 21. desember 2012

I´m dreaming of a white Christmas...

Jeg får ikke soooove!! Egentlig ganske typisk når jeg har holdt på med aldeles for mye en dag! ;) Kroppen er trøtt mens hodet bare jobber videre uten at kroppen henger med i det heletatt... Jeg la meg, men etter å ha rotert i sengen noen timer stod jeg bare opp igjen, og så ble jeg sittende her å høre på noe gammel, koselig julemusikk - "I´m dreaming of a white Christmas..." - mens jeg tittet ut av vinduet og ut på terrassen... Hvor i alle dager blir det av julesnøen?! Det er jo helt tørt ute på terrassene!

Dette bildet tok jeg i hagen vår sist vinter, det blir straks litt mere julete ute når det er snø i trærne, snø på bakken og snø på hustakene, blir det ikke? Har du fått snø? Flere bilder fra vår hage i vinterdrakt kan du se: HER. For inspirasjon til hvordan å lage det litt ekstra julefint i hagen og ved inngangspartiet, ja enten du har fått julesnø eller ikke, så les gjerne: "Klart det skal være jul ute også!"

Nå går jeg og legger meg for andre gang i kveld, hi, hi, gooood natt! -Og ha en fin start på fredagen! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


2 kommentarer:

hill`s interiørblogg sa...

Ikke artig når kroppen ikke fungerer som man vill. Kjenner godt til det å ligge våken og hode bare bobbler av alt som man har tenkt og gjøre og skulle ha gjort. Men får håpe det går bedre med deg når du får slappet av litt i julen. Julesnøen... ja den har vi ikke sett noe til... kommer den ikke nå er jeg redd det blir mye etter jul... Går jo ikke en vinter uten snø er jeg redd.
Ha en super helg.
Klem fra Hill-Iren

Ann sa...

Ja var nesten godt da natten var over, hi, hi, mye bedre å bevege litt på seg enn å ligge i ro og prøve å sove når det verker over alt! ;) Merkelige greier at vi som bor på "Nordpolen" ikke skal få julesnø?! Grrrr!!!... det er jo en av fordelene ved å bo i Norge, -det at vi er "garantert" hvit jul! Men i fjor kom snøen på selveste julaften så det er jo fremdeles håp! :D

Stor juleklem, A :0)