søndag 30. desember 2012

Ja til barnslig julepynt!

Hils på Julesmukka! Hun har bodd hos oss like lenge som ungene, og på lille julaften kommer hun, sammen med en dorull-nissefamilie, en stor nisse med tykk fotsid Kong-vinter frakk, et langt Disney-jul-lignende tog i muntre farger laget av tre med vogner som bugner over at dukker, bamser, nisser og pakker, opp av en av boksene med julepynt, sammen med hjemmeflettede hjertekurver, julestrømper, hjemmelagde opp-ned-blomsterpotte-engler med glitter på m.m. 


Det er slettes ikke all barnslig og/eller hjemmelaget julepynt som er stilig eller passer like godt inn i interiøret som Julesmukka, men det gjør vel ingen verdens ting 1-2 uker i året? Mye av det har ungene laget selv: Hjemme, på skolen, hos bestemor o.l., og det blir av en eller annen grunn ikke riktig helt jul uten! Julen hører først og fremst ungene til synes jeg, og da må de jo også få lov til å pynte, - og hvem kan si nei takk til en sjarmerende dorullnisse-familie som minsten stolt overrekker og sier: "Ja du ser vel at det er oss mamma?"   


Julesmukka har i år fått plass på toppen av det store vitrineskapet i stuen. Herfra har hun full oversikt! ;) Tidligere år har hun stort sett hengt fast i hånden på minstejenta i huset hele julen, og gjensynsgleden er like stor hvert år Julesmukka kommer opp av julepyntboksen. -Og hun er da riktig pen også her hun sitter, er hun ikke? 

Jeg og Julesmukka ønsker deg og dine en fin kveld! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Mailinn`s interiørblogg sa...

julesmukka var rett og slett kjempe smukk;) og oppå dær passet hun helt perfekt. Skjønner godt gjensynsgleden=) og selvfølgelig skal dorull nissene frem i lyset i jula. Barnas julepynt hører som du sier jula med. Har ei venninne som sa hun fikk angst nå i jula av allt det røde og nissene som ungen hadde laga. Hun ville ha mere hvit jul. Kan jo skjønne henne men jula er jo først og fremst for barna. Ønsker deg også en riktig så fin kveld tilbake;)

Anonym sa...

Den var da bare utrolig skjønn:)
ØNSKER DEG ET RIKTIG GODT NYTTÅR:)
Klem Merete

Fru Hansens Kreativiteter sa...

Godt nyttår :)
Gleder meg til å følge deg i 2013 !!
Klem