lørdag 29. desember 2012

Julepyntet granbar-bukett i vase

peishyllen i spisestuen står en 40 cm høy vase av frostet glass. I den har jeg satt en diger granbarbukett, som jeg har laget av de greinene som var igjen på den nedre av stammen på grantreet som nå står i stuen vår


Granbar-buketten er enkelt pyntet med noen fine frostede engler med litt gulldekor på. Rundt vasens hals har jeg knytt litt naturhyssing. Fra den henger et snøfnugg av glass. Enkelt, men riktig så julelekkert ble det! ;)


Her et nærbilde av peisen. Synes de er så vakre slike "stearinlys-skulpturer", og de er litt spennende også fordi de er i stadig forandring! Engelen henger fremst i peisåpningen, ikke over lysene, -for at den ikke å bli grillet! ;) Spisebordet vårt er like til venstre for peisen her på bildet, du kan se det: HER. Den andre peisen, den i stuen, kan du se: HER.

Nyt de siste dagene av romjulen, og ha en riktig fin lørdagskveld! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


8 kommentarer:

Anonym sa...

Inspirerende, vakker og enkel juledekorasjon! Ønsker deg og dine en forsatt fin romjul og godt nytt år!:)Håper du vil fortsette i det nye året med å inspirere med alle de gode ideene dine!
Hilsen Eli:)

hill`s interiørblogg sa...

Ja granbar er flott og dekorere med. Så har du jo så masse flotte ting sammen med granbaret. Virkelig fint og julete. Kos dere videre. Klem

Sommerhuset i bakken sa...

Åh, så nydelige bilder! Herlig med granbar ;-)

Ha en super lørdag! Kos deg masse!

Anonym sa...

Wow.... for et utrolig vakkert bilde det siste:)
Aldeles skjønt og nydelig Engel:)
Ønsker deg alt godt for det nye året og blir spennende å følge deg videre:)
Klem Merete

Brunt sukker sa...

NYDELIGE BILDER
FLOTTE BLOGG
KLEM ELI:)

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Å, så fiiint!

I år er første året på lenge at jeg ikke har vase med granbar stående fremme. Men, titter du innom bloggen og ser på innlegget "snart advent" så får du se fra det ene året... ;)

Kos deg og ønsker deg ei flott nyttårsfeiring i morgen.

Klem

Ann sa...

Tusen takk alle sammen, for både det ene og det andre!♥ :)) Mange år siden vi hadde gran og granbar i huset, men det blir nok ikke siste, for det ble unektelig litt ekstra julestemning! ;))

Ønsker dere alle sammen et riktig godt nytt år, en fin nyttårsaften, og så håper jeg inderlig dere følger meg og Glassveranda videre også i 2013!♥

Ha en fin søndag!

Stor klem, Ann :0)

Mailinn`s interiørblogg sa...

ser nå at kommentaren min på dette innlegget ikke kom med. er litt snar i svingene av og til å glemmer at det er sånn ord beskyttelse på=) Peisen med de lysene er så nydelig. Enkelt men utrolig effektivt og dekorativt. jeg synes også kubbelysene er vakrest når de er litt brukte. og stearinen som renner er dekorativt i seg selv.
Den lyse peisen gjør at det ser ut som om de lysene virkelig hører til dær inne. Takk for svar på hvordan kamera du bruker. kunne virkelig tenkt meg et kamera kurs iløpet av 2013. klem;)