mandag 31. desember 2012

Godt nyttår!!!

Tusen takk til alle dere som følger Glassveranda, og tusen takk for alle snille kommentarer i året som gikk, det hadde blitt stusslig å blogge uten dere! ;) -Og hjertelig velkommen til alle dere som er nye følgere! Det har kommet ganske mange nye til bare i løpet av de siste par ukene og det er selvsagt kjempegøy å se! ♥ Del gjerne Glassveranda på Facebook du også, er jeg heldig vil kanskje enda flere velge å følge Glassveranda inn i det nye året! ;)) 

Jeg ønsker deg og dine kjære et godt, trygt og koselig 2013, fylt med kunnskap og nye positive opplevelser, god helse, glede og kjærlighet! Takk for i fjor, og så håper jeg at du vil besøke Glassveranda også i 2013! 

Ha en fin kveld, og GODT NYTTÅR!!! :O)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


6 kommentarer:

adales verden sa...

Ønsker deg og dine en herlig kveld og et godt nytt år;))

Prinsesse Elin sa...

Kjære Ann! Måtte bare innom for å ønske deg en fin nyttårsaften og et godt nytt år. Gleder meg til å lese flere av dine inspirerende innlegg i 2013. Mange varme nyttårs klemmer fra Elin :O)

Anne (Moseplassen) sa...

Takk for et finfint bloggår sammen Ann :)
Håper du får en flott feiring, og så gleder jeg meg til å følge deg også inn i 2013.
klemmer Anne :)

Åshild sa...

Da jeg så det flotte fotografiet bestemte jeg meg for å ta med stativ til kveldens nyttårsfest. Da vil jeg også prøve å ta et bilde med lang blenderåpning.

Godt nytt år til deg også.

Fru Brekke sa...

Godt Nytt År:) Gleder meg til å følge deg i 2013 også!
Du inspirerer meg:))
Ha en fin kveld!
Klem fra Karen

Ann sa...

Tusen takk for så koselige nyttårshilsener!!!♥
Håper dere hadde en fin nyttårskveld, og så ønsker jeg dere en koselig 1. nyttårsdag! :0)
Stooor nyttårsklem og de beste ønsker for det nye året!♥

Ann :O)