onsdag 26. september 2012

Lekerommet blir ungdomsrom - Del 3

I forrige blogginnlegg fikk du se en skisse av et tre jeg skulle male på veggen. 

Her begynner det å ta form, men det er ikke ferdig enda, det mangler fremdeles streker til rammene og bilderammer (ekte bilderammer, ikke påmalte) som skal henge på treet, men det blir, det blir! ;))

Jeg har flyttet skrivebordet for å male, men du kan se hvordan det skal stå i forhold til treet: [HER]. 

Syv små bilderammer skal "henges" opp på treet i kveld, jeg skal skrive ut noen "kloke ord" som skal i rammene og deretter skal jeg rydde på plass møblene igjen og ta ETTER-bilder av det helt ferdige resultatet! ;)) 

Treet er nesten 2,40 meter høyt så dette blir et stort og spennende dekorelement og blikkfang i rommet! Gleder meg til å vise deg bilder av det helt ferdige treet tatt fra litt lengre avstand, for det ble knalltøft! :D

Malekosten venter på meg! :)) Ha en fortsatt fin onsdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Blir bare utrolig stilig:)
Fortsatt herlig dag

Klem Merete

Åshild sa...

Veldig god ide og elegant.

Ann sa...

Takk! :o) Måtte avslutte midt i malearbeidet i går p.g.a. migrene, men tror jeg blir ferdig med treet i dag! ;))

Ha en super torsdag! :0)

Stor klem, Ann.