mandag 24. september 2012

Lekerommet blir ungdomsrom - Del 2

I kveld har jeg laget en skisse av et tre jeg skal male på den tomme veggen ovenfor skrivebordet som du fikk se i gårdagens blogginnlegg

Jeg skrev ut et bilde av lekerommet og skisserte på det for å bedre se hva som kunne fungere her på veggen, og noen skisser senere bestemte vi oss for dette treet! ;) 

I morgen skal jeg skissere treet direkte på veggen slik jeg gjorde med ballerinaen, og deretter male treet på veggen. 

Firkantene er små bilderammer. Jeg har en liten stabel trefargede små rammer liggende. Disse skal nå få ny farge og nytt liv, og jeg skal henge de opp her hvor firkantene er tegnet på veggen (over dem). Det tror jeg blir knalltøft! ;))) 

Om det blir "kloke ord" eller bilder i rammene er jeg ikke sikker på enda, men det fine er at innholdet i rammene enkelt kan endres etterhvert som ungene blir større! ;) 

Jeg har STOR tro på at denne idéen vil bli SÅ super satt ut i livet, og både jeg og ungene gleder oss veldig til å se hvordan dette blir til slutt! :0) Du er velkommen innom igjen senere i uken hvis du også vil se resultatet! ;) 

Ha en finfin tirsdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så kjempe stilig:)
Dette blir et utrolig flott rom:)
Gleder meg til å se resten

Klem Merete

MissMette sa...

Kjempespennende, Ann ღ
Gleder meg til å se mer
Kreativt og unikt, Me
Like :)) Klem fra Mette

Ann sa...

Tusen takk for så koselige tilbakemeldinger! :)) Gleder meg VELDIG til å male dette på veggen i morgen! ..Får bare inderlig håpe at treet blir like supert på veggen da som det er oppi hodet mitt, hi, hi! ;o)))

Ha en fin tirsdag! :0)

Stor klem, Ann.

Bjørkli Søndre sa...

Dette blir så tøft! Dine ideer er så inspirerende!
Sikker på det blir slik du ser for deg om ikke finere.
Du er så kreativ! :-)

En flott dag til deg! Gleder meg til å se resultatet!

ingjerd sa...

Gleder meg til fortsettelsen....

Anonym sa...

Kjempestilig idè.
Har jo sett veggmalerier før, men veldig kult å kombinere det med noe som faktisk henger på veggen :)
Blir nok en helt egen effekt.
Spennede å se resultatet :)

Ha en fin tirsdag.
Birthe

Ann sa...

Tusen, tusen takk!! :0) Men nå fikk jeg nesten litt prestasjonsangst... :0 Men litt prestasjonsangst kan sikkert komme godt med! ;)) Malingsspann og pensler står klare, så NÅ skal jeg gå løs på veggen! - Dette blir gøy! :D

Ha en fortsatt fin tirsdag, jeg satser på legge ut nye bilder allerede i kveld! :0)

Stor klem, Ann.

Anne Lise sa...

Vanvittig god ide Ann. Har en guttrom jeg skulle gjort noe med og fikk en ide om å tegne skisse slik du gjør og male direkte på veggen. Skitstilig med et tre :-)))) Gleder meg til å se resultatet :-) Takk for din inspirasjon til kreativitet! H en digg kveld :-) Godklem fra Tahaugen :-)