søndag 23. september 2012

Lekerommet blir ungdomsrom - Del 1


Husker du ungenes lekerom?  I fjor høst begynte jeg planleggingen av hvordan lekerommet skulle bli ungdomsrom, i forbindelse med at ungene våre plutselig fikk tosifret alder og hardnakket påstod at Ole Brum, Teenage Turtles, My Little Pony og denslags slettes ikke var kult lenger! ;))) ...Sukk mitt hjerte... :D   

Jeg malte en ballerina på veggen i mars, men ellers har det ikke skjedd så særlig mye der nede før nå i helgen! 

I helgen har vi hatt storopprydding på lekerommet! Alt innhold i kasser, hyller og krok- og krinkelfyll ble lagt i en haug (les fjell ;))) midt på gulvet, så satte vi i gang! Alt som de aldri leker med lenger ble vasket og pakket i esker (til fremtidige barnebarn? :O...) og vil bli lagret i boden, noe ble gitt bort, noe solgt. Her skulle det vel bli orden i sakene!! 


Det var heldigvis bred enighet om å beholde alle kosedyr og puter, -slik at ikke overgangen fra barn til ungdom blir så brå for mor! ;))

Foreløpig er det kun dette hjørnet av lekerommet, eh.. jeg mener ungdomsrommet ;) - som er rundvasket og innredet på nytt. Sofagruppen som stod her tidligere har blitt flyttet. Istedenfor har ungene nå fått hvert sitt skrivebord her, og en behagelig "voksenstol" hver. 

I de to skoskapene på veggen under vinduet har de tegneark, kartong, farget papir og denslags. Dette ble en ryddig og koselig krok hvor de kan tegne og gjøre lekser, og jeg tror det blir et supert sted å ha hver sin laptop til skolearbeidet etterhvert. 

Den store, nesten tomme, hvite veggen her på det siste bildet skal dekoreres med noe spennende, kanskje en ny "wall-sticker", noen nye lamper over skrivebordene skal også på plass, men det begynner å ta form! ;))  

Mer om lekerommet kommer. Ha en fin start på den nye uken! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så kjempe fint dette blir:)
Utrolig flott og kreativ løsning:)
Klem Merete

adales verden sa...

Nydelige blåkongler( vært inne å stemt) har aldri sett slike. Utrulig flott stol/ bord til ungene,likte løsningen og de supergodt! Stor mandagsklem

Ann sa...

Takk! :0) Tror dette blir helt supert, er veldig fornøyd med møblene, er kanskje bittelitt kjedelig her i kroken foreløpig, men det skal inn noe veggdekor og lamper i løpet av uken, som jeg tror vil gi rommet skikkelig "statement" og særpreg! ;)) Bilder kommer, bilder kommer! ;o)

-Og tuuusen takk for blåkonglestemmene!!! Gleder med veldig til å plante all den blomsterløken!! 8D

Ha en fin uke! :0)

Stor klem, Ann.