fredag 28. september 2012

Lekerommet blir ungdomsrom - Del 4

I forrige blogginnlegg fikk du se treet jeg holder på å male på veggen på ungenes lekerom, som nå skal bli ungdomsrom! Treet ble ferdig i dag og mangler nå kun bilderammene som skal "henge" på greinene. 

Vi hadde noen små bilderammer liggende i boden og alle disse er nå malt sorte. Jeg har valgt å ha ekte bilderammer hengende fra greinene på treet, ikke påmalte, først og fremst fordi jeg tror kombinasjonen malt tre med ekte rammer på kommer til å bli ekstra spennende og dekorativt, men også fordi ungene da kan endre innhold i rammene senere dersom de ønsker å ha andre "kloke ord" eller bilder i rammene senere. Hadde jeg malt visdomsordene rett på veggen hadde det vært mye vanskeligere å bytte ut tekstene senere.

Av samme årsak har jeg valgt å male alle rammene sorte og heller benytte farger på papiret som tekstene er skrevet ut på. Det gjør det enkelt å endre fargene senere, for kanskje vil ungene ha alt i f. eks. sort, hvitt og blått når de en dag blir 14-15 år gamle, hvem vet. Ikke for det, å male rammer er ganske fort gjort det også, men det er enda enklere å endre farge på papiret inni rammen! ;)) -Ja nå kan det for den saks skyld være engler i rammene til jul, og sommerfugler om sommeren! 

Hva ønsker så en mor at de søte små skal huske på etter hvert som de blir større? Ja hva er viktig å aldri glemme i møte med livets mange utfordringer? Åh, det var mangemange visdomsord på skisseblokken min skal du vite! ;)) Men jeg måtte velge syv ettersom det er 7 rammer på treet, så det ble disse du ser her på bildet som i morgen skal henges opp i treet. 

Ting har tatt litt lengre tid enn først antatt, men i morgen skal jeg sette plass møblene i dette hjørnet av lekero... (kremt) ungdomsrommet, og knipse noen ETTER-bilder slik at du får se treet slik det ble på veggen helt ferdig ;) 

Ha en fin fredag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

3 kommentarer:

Nina Iren sa...

For en flott ide og ikke minst kreativ!! Gleder med til å se treet med bilderammene hengt opp!!

adales verden sa...

Blir bare så bra!!! Du må være mrs. Kreativia:) ønsker deg en god helg, gleder meg til å se mer!

Ann sa...

Tuuusen takk! :))
God helg til dere også!

Stor klem, A :0)