fredag 20. juli 2012

Fra mørk til lys og lekker!

I går fikk du se at jeg var begynt å male entréen/yttergangen vår. Nå er dette hjørnet i gangen ferdig malt, du skal selvsagt få resten også etterhvert, men jeg klarte ikke å vente, jeg bare måtte viste dere dette hjørnet av gangen allerede nå, for du verden for en forskjell det ble! :0)) 

Den mørke brunlige - ja ca. kanelfargede - veggfargen Marrakesh er nå byttet ut i den lyse lekre grå fargen Morgendis! LYYYST ble det skal jeg si deg!! :O) Lyst og ganske lekkert, ikke sant? ;)) Jeg synes i hvertfall det, og etterhvert som maletapen ble fjernet og skoskapet ble satt på plass igjen, bildene ble hengt opp igjen og den nye hvite benken ble montert og satt på plass, ble mor i huset bare blidere og blidere! :)) (Skoskapet kommer "litt" dårlig frem her på bildene, men det står på veggen rett overfor benken, i huken til høyre for døren).

Digger den nye benken! Svenskprodusert (Hillerstorp) med et lett gustaviansk preg over seg, skikkelig solid var den og i tillegg var den nå på halv pris på Plantasjen! Vi hadde planer om å bygge noe lignende selv (husker du den vi bygde til lysthuset?), men da vi fant disse var det ingen grunn til det! (Det du ser på det første av disse tre bildene, litt nedi veien, utenfor ytterdøren vår, er ikke lysthuset, men paviljongen). To slike benker ble med oss hjem, den ene har fått plass her like innenfor ytterdøren vår. Den andre skal stå lengre inn i gangen. Hvordan ytterdøren/inngangspartiet ser ut fra utsiden kan du se: HER.

Flere bilder fra andre deler av entréen kommer etterhvert! Ha en super fredag, -nå er det straks helg! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:7 kommentarer:

Unknown sa...

Som alltid, helt lekkert. D

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Gratulerer med "ny" gang! Vil tro den gamle fargen var veldig fin, den også. Men, det er noe med at forandring fryder. ;)

Jeg syns gangen ble kjempefin i ny drakt! Lys og lekker!

God helg til deg.
Klem
:)

Ann sa...

Tusen takk! :0)) Ja forandring fryder, det er helt sikkert! :o))

God helg til dere også!

Stor klem, Ann.

toves sammensurium sa...

Jeg synes fargen dere hadde før er nydelig jeg faktisk.Men visst ble gangen ny og så lys og lett og lekker!!!!!Godt med forandring og dette ble uansett til det bedre - så deilig :)
Toveklem:)

Anonym sa...

Hei!
Gangen ble aldeles skjønn og den koselig benk passet perfekt inn:)
Ha en strålende helg

Klem Merete

mimmi-leone sa...

Så nydelig!

Ønsker deg en fortsatt fin sommer.

Bettum Villa sa...

Veldig lyst og lekkert ja! Kan tenke meg det var deilig.
Klem Madelén