lørdag 21. juli 2012

Endelig kryssrekkverk også rundt lysthus-trammen!

I går ettermiddag bygde vi et lite kryssrekkverk rundt trammen på Lysthuset, og i går kveld like før solen gikk ned var det også ferdig malt. Ende/kantbjelkene rundt trammen (under gulvbordene) skal også males hvit, men vi må ha noen regnfrie dager først slik at de tørker skikkelig før de kan males. Stolpene skal også få slike dekorkuler slik som stolpene på terrassene våre har. Ble litt mørke disse bildene som jeg tok mens jeg stod på terrassen i 1. etasje. Men du ser likevel hvordan det blir? Vindusskoddene er lukket her på bildet, det henger en duk midlertidig i dørvinduet og plenen rundt skulle vært klippet, men jeg bestemte meg for å vise dere disse bildene likevel! ;)) Har du ikke sett bildene av lysthuset slik det ser ut inne i denne lille hagestuen vår, kan du se de her: Interiøret i lysthuset. Det er en hekk (rosespirea) rundt lysthuset, og inntil et par år siden stod det en Thuja plantet på hver side av døren av lysthuset, men de ble etterhvert 3 meter høye og så vide at de måtte flyttes... 

I fjor hadde vi mange krukker og en benk ved lysthustrammen, men nå har vi bestemt oss for å lage dette rekkverket og plante en prydbusk eller to på hver side av trammen, -noe lavt som vil bli dekket av store fargesterke blomster, kanskje rosebusker, vi får se. Krukker på trammen skal det også bli, men akkurat nå er det nokså tomt her fordi vi skulle bygge rekkverk. 
(Minner om at jeg tidligere har vist hvordan du kan bygge et slikt rekkverk: Slik bygger du et rekkverk med kryss i.)

Entreen ble ferdig malt i dag, så nå gleder jeg meg til å sette alt på plass igjen der ute. Blir været bedre blir det planting rundt lysthustrammen i morgen og hagesysler i stedet for..., eller i tillegg, -vi får se! ;)) Ha en fortsatt fin lørdagskveld! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Så utrolig fint det ble:) koselig lysthus:)
Fortsatt herlig kveld

Klem Merete

Ann sa...

Takk! :o)) Jeg har tro på at det skal bli riktig så sommeridyllisk her straks malingen har tørket og jeg kan få fortsette å stelle og stulle med nips og blomster og denslags på/rundt lysthustrammen! ;))) Håper det også slutter å regne snart såpass at vi få klippe plena før den må tas med ljå! :D

Ha en fin kveld! :0)

Stor klem, Ann.

Hasigamas mamma sa...

Så koselig m lysthus. Hagen din ser bare helt fantastisk ut!
Håper du nyter sommeren og helga!
Takk for hyggelig hilsen!
Klem

Smultron på ett strå sa...

Kryssräcke är ju alltid fint! Och vilket underbart lusthus ni har! //kram maria

Ann sa...

Takk snilleste! ♥ :))
Været hos oss kunne vært bedre, men jeg skal ut i hagen nå likevel jeg! ;) Godt å holde på ute uansett så lenge det ikke plaskregner eller blåser! ;) Ha en fin søndag alle! :0)

Stor klem, Ann.

Garden Living sa...

Så vakkert! Dette var veldig inspirerende!