lørdag 23. juni 2012

Momsekosedagen, et titalls nye brune små sommerlykkeprikker på nesen og St. Hans-aften! :))

I dag har vi mest bare kost oss i solen, og resten av kvelden skal vi bare kose oss, hi, hi, heeerlig er det med St. Hans-aften, spesielt når det er mangeogtyve varmegrader i skyggen og steiksol fra en knallblå skyfri himmel! Vi nyter hvert minutt, for det er mange år siden vi hadde SÅ bra vær på St. Hans-aften.  
Epletrærne står i full blomst, ja egentlig det meste i hagen, og det dufter himmelsk av sol og sommer! Travle humler suser forbi mens jeg tilbereder maten til kveldens grilling. En skikkelig momsekosedag blir dette, vi startet med vafler på terrassen i morges og har momset fruktbiter og har resten av dagen nippet til kald drikke under solhatten. Minst et titalls nye brune små sommerlykkeprikker - også kalt fregner! ;)) - på nesen har jeg fått, og solvarme kinn: Sommer! ♥

Det beste av alt er at det er jo egentlig først nå at selve St. Hans-aften begynner. Bruschetta, kyllingfileter, dressing, salat, eplekake m.m. er pakket og klart. Nå skal vi straks på sjøen å nyte kvelden i båten med nistekurv og fiskestang! 


-Og har vi ork til å kose oss enda mere etter det, venter spaet hjemme på terrassen! -Det er i dag nøyaktig 20 år siden jeg og mannen min var i Venezia og forlovet oss, og det burde kanskje markeres med et glass sprudlevann på spakanten! ;)) 

Hverdagen synes milevis unna i kveld, det er så herlig med slike dager da alt stemmer: Årstiden, været, maten, dagsformen og i det heletatt!!! Åhhh tenk om vi kunne fått dette været de neste 2-3 månedene i strekk, -DET hadde vært noe det! 8))

Håper solen skinner på deg også i dag, at maten smaker, at kroppen din ikke krangler og at du koser deg sammen med dine på denne fine sommerkvelden! Jeg ønsker deg og dine en riktig finfin St. Hans-aften!  

Stor sommerklem, 
Ann.


PS! Har du meldt deg på i Giveaway-trekningen? Info og påmelding: HER.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:1 kommentar:

Anonym sa...

Hei!
Så herlig godt ut:)
Sov godt

Klem Merete