lørdag 23. juni 2012

Loppefunn: Vaffelbord til terrassen

I går fikk du se bestefars sorte gamle sykkel som jeg nå har hengt opp på veggen frokost-terrassen som pynt, -sort med lys turkise trekasser fylt med fiolette blomster. Den ble en flott kontrast mot den hvitmalte husveggen og et vakkert og spennende blikkfang i hagen. 

Dette klaffebordet, som jeg kjøpte jeg for kr. 300,- for et par dager siden av en dame som ville bli kvitt det, er av heltre furu, og da jeg kjøpte det var planen å male det i en lys turkisgrønn farge. MEN, da bordet kom ut på terrassen ble jeg plutselig i tvil!... Male eller ikke male... Faktisk var dette furubordet ganske flott umalt der jeg plasserte det rett under den sorte sykkelen. Det er tydeligvis behandlet med ett eller annet fra før av, for det er ikke oransjegult slik gulnet gammel furu ofte blir (slik som f. eks. skrivebordet jeg malte), -det er betydelig lysere i fargen. 

Derfor tar vi det nå, i hvertfall til å begynne med, i bruk akkurat som der er! Angrer jeg sendere på at jeg ikke malte det, kan jeg jo bare male det neste sommer. Verre omvendt! ;) Dette er dermed den første tingen av furu som noensinne har kommet innenfor dørene hos oss uten å øyeblikkelig bli malt! (Nesten et litt historisk øyeblikk, hi, hi :)). Bordet skal brukes som anretningsbord for vaffelsteking på altanen, -og hva passer vel bedre enn å innvie det med å ta frokosten ute på terrassen i solen, på selveste St. Hans-aften? :)) 

Bordet ser kanskje litt stusselig ut her slik det fremstår mutters alene på bildet, men du skal få se helheten etterhvert, sammen med sykkelen, friske blomster, busker, krukker og fargerike hagebenkputer! Jeg er ikke helt ferdig å stelle og stulle i den nye tøypaviljongen min enda, men straks, og du skal selvsagt få se bilder av helheten etterhvert. 

Men nå skal jeg ut i hagen å samle fregner mens sammen med ungene og mannen som allerede er igang med å gomle nystekte vafler! -En bedre start på dagen kan jeg knapt tenke meg! Ha en fiiiin dag du også! :0)  


PS! Har du meldt deg på i Giveaway-trekningen? Info og påmelding: HER.

Stor klem, Ann.
Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Herlig loppe funn:)
Ha en herlig kveld

Klem Merete

Villavanilla.no sa...

Så fint bord! tenker det er veldig fint i den trefargen det allerede har, men dette finner nok du best ut av :-)
Høres veldig spennende ut med sykkelen på veggen ;D

Jeg har meldt meg på giveawayen din!!!

Ha en fortsatt fin lørdag!

Klemmer fra Mariann

PS! Det er en Giveaway på bloggen min også... Avsluttes i morgen (søndag)