mandag 12. desember 2011

Julekortkulisse

Jeg håper du har hatt en fin helg! Selv har jeg hatt en veldig, veldig koselig - men mildt sagt vanvittig hektisk - langhelg! Vi har løpt fra den ene aktiviteten til den andre siden torsdag, vi har bakt 12 (tolv!) julekakesorter (mer om det en annen dag, jeg planla jo tross alt å bare bake to sorter i år!), vi vært på konsert, hatt gjester, tatt julekortbilder, shoppet inn og pakket inn julegaver som skal sendes til Italia m.m. Når jeg ser tilbake på helgen er det egentlig ikke rart i det heletatt at jeg nå ligger her... 

Hadde jeg tålt dette tempoet hadde jeg vært frisk... og det er jeg jo tross alt IKKE! Natt til i dag gikk det som det måtte gå: Totalkollaps! :D Ja for jeg må jo bare le, det hjelper lite å gråte. NÅR SKAL jeg egentlig lære meg å leve med kronisk migrene og revmatisme?!? Det er av og til som om jeg tror at dersom jeg bare overser hele problemet så vil det forvinne!... -Det gjør det jo selvsagt ikke... jeg ble SÅ dårlig i natt at mannen måtte hente frem både krykkene mine og et x antall Paralgin for at jeg skulle klare å komme meg de 8 meterne fra senga til badet! Milde himmel!!?! Trøsten er at jeg ikke blir varig invalid, jeg har sånn sett en "snill" revmatisme. Jeg gjemmer meg her hjemme noen dager jeg, frem til jeg kan gå igjen på egenhånd, så er det ingen som trenger å vite! ;)) 

Nok sykdomsprat! Det er så vidt jeg gidder å skrive om det og ingen orker å lese om det likevel, så derfor raskt tilbake til vi interiørgale mennesker helst vil snakke, og lese, om: Interiør! ;))) Dette bildet av peisen i stuen vår tok jeg nå i helgen. Her har jeg har lagd en "julekortkulisse"! Jeg tok bilder av ungene mine foran peisen, og disse bildene skal bli årets julekort! Egentlig burde jeg jo vist dere ungene mine heller, for det er ingenting i livet mitt jeg er mere fornøyd med og mere stolte av enn de to, men ettersom jeg blogger anonymt, blogger ting og interiør, ikke mennesker, så får du nok - foreløpig i hvertfall - bare se "julekortkulissene"! ;)) Julestemning er det jo likevel? ;))

Jeg har flyttet julebjørka vår hit for anledningen, kanelkransen, kvistekransen m.m., og vrihassel-treet. Du skal få se nærmere på hvordan jeg har pyntet vrihasselen i år etter hvert, men hvordan jeg pyntet den for to år siden ser du: HER. Pleier du å lage "julekortkulisser" for å ta julekortbilder?

Jeg kommer sterkere tilbake i morgen. Jeg ønsker deg og dine en fin ny uke! :O)

Stor klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

7 kommentarer:

Camilla sa...

Nydelig peis!!! Og forresten: JEG elsker bloggen din!! Den er nydelig!! Jeg har også fått meg min variant av lysthus nå og har 1000 ideer på hvordan den skal innredes og brukes!!

Vi er flere her inne som deler to ting: interiørinteresse og dårlig helse. Jeg har selv fibromyalgi og sliter veldig . Kjenner veldig godt igjen det du skriver at man blir med hit og dit og skal gjøre alt og tror (håper) at sykdommen bare forsvinner-..Desverre blir den værre etter slike opplegg...men dess flere opplevelser friskt i minnet som man kan leve lenge på!! Ta vare på deg selv og kos deg med det som gir deg noe!! Ta vare på de rundt deg!!

Klem fra Camilla

perler på en snor sa...

Såutrolig fin peis, og nydelig julekortkulisser altså11:)

Anonym sa...

Kan ikke annet enn å signere det som Camilla over her skrier. ME og interiørinteresse her i gården, og samme utfordringen med å late som man er friskere enn det man er ;-)

Koselige julekulisser! Her i gården er jeg bare glad jeg har noen bilder der barna ser omtrent samme veien, og ikke en av dem er på vei ut av bildet...hehe.

Nyt førjulstiden, og god jul!

Hilsen fru S.

Anonym sa...

Uff og uff Ann:(
Håper det blir bedre snart. Ikke noe stas å ligge syk/ha vondt nå som julaften nærmer seg med stormskritt. Nydelig peis du har i hvert fall. En utrolig flott ramme rundt årets julekort:)
Sender over en god bedrings klem!

Monica sa...

Hei på deg.
Nydelige julekortkulisse, tenker at årets julekort ble riktig så flott!!
Ønsker deg riktig god bedring!
Gode tanker fra Monica

Ingunn sa...

Nydelig peis. Huff så dumt at du måtte bli akutt syk på natta.

Bare dele med oss. Det tåler vi.

Ha en fin dag :)

Ann sa...

Tusen takk for hjertevarmende kommentarer ♥, -ja tusen takk for både det ene og det andre! ♥

Stor klem, Ann :0)