torsdag 15. desember 2011

Julesmart og julelekkert

Starter for ordens skyld med å gjøre oppmerksom på at disse 8 nydelige bildene som du ser i dette innlegget tilhører den britiske nettbutikken Cox & Cox. (All 8 of these beautiful photos shown in this reportage belong to the British company and mail order website Cox & Cox).

Var ikke disse eikenøttene i støvete metallfarger lekre?! Jeg falt helt pladask for de jeg, -disse skulle jeg gjerne hatt på juletreet vårt i år ja! Nydelige sarte rustikke farger! Forresten var de ganske så lekre her de lå i en skål, var de ikke? Helt klart en idé å ta med seg videre: Har du flere julekulefavoritter enn det du har plass til på juletreet ditt, så kan du godt legge de i en skål som du setter på bordet eller skjenken til pynt! Da har du glede av dem selv om de ikke får plass på treet.

Jeg skrev om Cox & Cox også i fjor til jul, de har så mye lekkert og spennende at jeg bare vise noe derfra også i år også!

Denne gran-girlanderen er jo kjempeenkel, men ofte skal det ikke så mye til for å lage jul i et rom synes jeg. Det enkle er ofte det beste?

Se denne herlige fargemiksen! Petrolblå, dus lys blågrå, lys antrisitt, hvit perlemor, en slags lime/sennepsgul farge og olivengrønn i kombinasjon! Lekkert og kjempespennende!

Bordkortholdere utformet som små juletrekuler! Så enkelt, men så genialt! Til middagsselskapene i julen trenger du nesten ikke mere pynt på bordet enn disse kortholderne, for stort mere "julete" enn disse plassert på en hvit nypresset duk blir det ikke! Slike må snarest på ønskelisten min! ;))   

Dette er farge- og smaktilsatt sukker! Rett og slett sukkerbiter formet i små kakeformer! Jeg tror jammen jeg må prøve, tenk å kunne tilby lekre sukkerbiter med smaken av f. eks. granskuddgele til romjulskaffen? Enkelt, men nytt og spennende! 

Det er mange vakre julekuler å se hos Cox & Cox denne julen! Denne grålilla metall/skimmerfargede kulen med fløyelsbånd synes jeg også var nydelig! En slik en kan like gjerne henge fra en knott på en skapdør på kjøkkenet, etter fra dørhåndtaket på entréedøren, som på juletreet.   

Kvist med mose på! Vi har noen store gamle hengbjørke-trær i hagen som har mose på greinene, kanskje jeg må hente inn en grein. Slike nydelige småblomstrede fugler har jeg ikke, men en enkel kvist som dette er også vakker med juletrekuler på. Liker du å sy så kan du jo kanskje sy slike?

Hvert gang jeg er innom Cox & Cox sine nettsider finner jeg noe nytt til "Må-ha"-listen min! Denne gangen var det helt klart denne! En "hullmaskin" som lager snøfnugg!! Jaaa: LIKER! :O) Noen som har sett en slik i butikker her i Norge? 

Flere spennende og nytting ting fra denne nettbutikken finner du her: Cox & Cox.

Helg i morgen, så nå skal jeg rydde litt i rothuset! Ha en fin torsdag! :0)


Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kulene er utrolig flotte! Jeg ser meg om litt nå!
Ha en flott dag! :)

Marie Söderberg sa...

Hej, det här var fina bilder, vackar julkulor :))) kram och god jul..nu ska jag hälsa på dig på facebook

Ann sa...

Takk, håper dere hadde en fin jul dere også! Godt nyttår! ♥

Stor klem, Ann :0)