søndag 18. desember 2011

Jakten på en lekker skrivebordslampe

Skrivebordet som jeg pusset opp i september har endelig fått en skrivebordslampe!.. Vel... jeg har endelig fått en skrivebords-lampe! ;)

Det er visst nok to store vinduer her i skrivehjørnet mitt, men nå på den mørkeste tiden av året ble det helt klart behov for en skrivebordslampe her ved PCen.

Dermed begynte letingen etter en lekker skrivebordslampe som kunne passe inn her i skrivehjørnet sammen med det "nye gamle" himmelblå skrivebordet mitt, den nye kontorstolen i karamellfarget skinn og sort netting, eldgamle fontbøker, Buddhaen min, nye og gamle fuglebur etc...

Av og til vet man ikke helt hva det er man leter etter før etter at man har funnet det! ;)

Da vi fant denne lampen i butikken var vi ikke det minste i tvil: Den måtte det bli!

Den er av sortlakkert metall og krom, og den står i flott kontrast til alt det hvite i skrivehjørnet i stuen, og til matt brunt papir! Den matcher samtidig det sorte på kontorstolen, Buddhaen på skrivebordhyllen og ikke minst de eldgamle sortlakkerte bilderammene vi hengte opp på veggen like ved skrivebordet. -Ja denne måtte det bare bli! :)) 

    
Lampen er en herlig miks mellom nytt og gammelt design! Man ser jo tydelig på designet at den er flunkende ny, men det er samtidig tydelig at den som tegnet den er påvirket av de aller, aller første el-skrivebordslampene som ble laget i verden. 

Den har bl. a. skruhengslede, justerbare, ledd slik lampene hadde den gang, -en herlig detalj synes jeg! ;)

Hele "skrivehjørnet" er kort oppsummert en personlig miks av eldgamle kjære antikviteter, reiseminner og andre kjære - skrevne - minner, kombinert med nye "funn" med særpreg, så lampen "glir" lett inn her! ;) -Men dog uten å forsvinne, -lampen har nemlig både punch og attitude! :)) -Joda, jeg digger den nye skrivebordslampen min! ;)
  
Ha en fin søndag!  

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

5 kommentarer:

My home is my Castle sa...

Nydelig lampe...... Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den ??

Klem,Kari

toves sammensurium sa...

For et blinkskudd!
Den. Er som skapt for skrivebordet ditt,sååå lekkert,-men også tøft det ble:)))
Er det ikke herlig når man eeendelig finner akkurat det man leter etter:)
Toveklem:)

Ann sa...

Takk, er strålende fornøyd med den på alle måter! :O) Jo det skal du få vite Kari, hvis du ikke forteller det videre, hi, hi ;)), -etter måneder med lampeleting fant vi ved ren tilfeldighet denne knalltøffe skrivebordslampen i el-avd. på Clas Ohlson av alle steder!! -Gjett om jeg ble glad! :)) Jeg hadde nemlig sett meg ut en nesten helt maken i en annen butikk til 1400,-, mens denne kostet 299,-! O lykke! :)) Lampen heter Newport bordlampe.

Ha en fortsatt fin søndag!

Stor klem, Ann :0)

Ingunn sa...

Da var du dyktig. Fin og rimelig er ikke feil. Er du i rute til jul?

Klem Ingunn

Ann sa...

Hei Ingunn! :)) Joda, var heldigvis i skarp rute, og julen kom og julen gikk! ;) Alt det styret og vips så er den over! :D Men vi koste oss skikkelig så lenge den varte! ;)) Håper du hadde en fin jul du også! Godt nytt år! ♥

Stor klem, Ann :0)