lørdag 12. november 2011

Hjerteformet jordbærkake til farsdagen?

Starter for ordens skyld med å gjøre oppmerksom på at dette bildet tilhører dinmat.no. (The beautiful photo shown in this reportage belongs to dinmat.no).

I kveld skal jeg og ungene, tradisjonen tro, bake kake til pappaen som han skal få på farsdagen i morgen. Vanligvis baker vi sjokoladekake, men da jeg viste ungene bildet av denne lekre hjerteformede jordbærkaken var de veldig enige om at DEN blir sikkert pappa glad for å få! (Jeg bakte en rund slik en etter denne oppskriften i sommer, og den var veldig god!).

Jeg vet Kjære elsker jordbær, men jeg må kanskje "snikspørre" han for sikkerhets skyld, for det kan jo hende han har gledet seg til sjokoladekaken sin! ;) Har du lyst til å bake et jordbærhjerte du også, så finner du oppskriften: HER.

Har du en favorittkake, -en som smaker himmelsk og som du synes er grei å bake? Legg gjerne link til oppskriften i kommentarfeltet her nedenfor, for det er sikkert mange som er på leting etter oppskrift på "den perfekte" farsdagskaken i dag! :))

Ha en fortsatt fin lørdag! :0)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

4 kommentarer:

Hulda sa...

Det var ei lekker kake. :)

ANETTESHUS.COM sa...

MMM. Takk for tips, Ann! Denne så knall-god ut!

p.s. det er så knall-kjekt å eeeeendelig ha tid til å besøke de faste bloggvennene mine igjen;))


Ha en super lørdag!


KLEM KLEM
Anette:)

Anonym sa...

Hei kan du anbefale et bloggforum som er annerkjent og mest brukt. Har planer om å starte en blogg.

Ann sa...

Ja god var den også! :))

Veldig koselig å høre fra deg igjen Anette! :O)

Vet du... jeg vet faktisk ikke av et eneste bloggforum!... :] Det burde jeg vel kanskje?... Jeg er medlem av Norske Interiørblogger og en del slike, men det er jo ikke forum direkte... Vel, finer du et bra bloggforum så skriv det gjerne her nedenfor! :)) Kanskje kan det være flere som ønsker å finne et.

Ha en fortsatt fin uke alle sammen!

Stor klem, Ann :0)