fredag 11. november 2011

Om kranser på stettfat, beste jule-CDen m.m.

Åh! I kveld var det bare utrolig fint å kunne sette seg ned ved det nymalte spisestuebordet, på en av de "nye" gamle stolene som nå omsider er ferdig omtrukket, og bare nyte!

-Nyte synet av det lyse lekre bordet mot de "nye" eikestolene, nyte myke, men sprø, løkringer med chilisaus og hjemmelaget hvitløksdressing, -sammen med et stort glass deilig rødvin!

Noen ganger er det viktig å ta en pause nemlig, -å bare kose seg.

-Kose seg og nyte, -nyte at du er ferdig med prosjektet du har holdt på med siste uken, nyte "nået", nyte at du er, at du lever!

Jeg har også - kremt - hentet frem julemusikk-CDene mine nå i kveld! :))))
-Herlig jazzete julemusikk, -akkurat slik jeg liker det: Macy Grey, Frank Sinatra, Sinnead O´Connor, Dido, Edyta Górniak, Louis Armstrong, Diana Krall, Disney, Melody Gardot, Bing Kosby, Nat King Cole m. fl., -og selvfølgelig også den aller, aller beste norske jule-CDen noensinne: Sigrid Brennhaug og Real Thing og "A real Christmas"! ;)) Jeg blir fullstendig "blåst" over ende av den CDen hver eneste jul jeg! HIMMEL FOR EN JULESTEMNING! Jeg digger den jule-CDen!! ...kan anbefales på det varmeste! ;))

I morgen skal jeg hente frem førjulspynten min jeg, -i hvertfall kransene som skal stå på stettfat de neste 2-3 månedene! IIiiii som jeg gleder meg! :O) Mere om kranser på stettfat: HER

Flere bilder fra... ja både det ene og det andre - etterhvert! ;))
Jeg ønsker deg en fortsatt fin fredagskveld!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

Ingen kommentarer: