søndag 27. november 2011

Førjuls-DIY: Hesjestrengkrans med juletrepynt av ullfilt

Denne kransen som er laget av metallstreng, og etterpå pyntet med juletrepynt av ullfilt, har jeg hengt opp utenfor inngangsdøren vår igjen i dag! -O jul med din glede..! :))) Jeg lagde den i fjor til jul, -hvordan den er laget og mange flere bilder av den og julepyntet inngangsparti kan du se: HER.

Den siste uken har det handlet mest om kranser her på Glassveranda; adventsstake-kranser, jule-uro-kranser, metal-lysekrone-kranser med levende lys, kalenderkranser o.s.v., også litt om amaryllis og nellikpyntede mandariner! :))

Men nå fremover vil det komme mange veldig - veldig - "julete" bloggeinnlegg her på Glassveranda, -de fleste med heeelt ferske bilder av julestemning ute og inne, mange nye "julete" tips og idéer til julehjemmet, julestemning på kjøkkenet, julestemning i stuen, julestemning i spisestuen, julestemning på trammen, julestemning på i hagen og julestemning på terrassen, julebaksttips m.m., for nå er det endelig - ENDELIG - 1. søndag i advent! :O) 
Jeg har tatt mange nye bilder i dag, og dersom alt går etter planen får du kanskje se noen av dem allerede i kveld! ;) Ha en koselig 1. søndag i advent! 

Stor adventsklem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

2 kommentarer:

Unknown sa...

Sååå fin:)

Ann sa...

Tusen takk! :))

Stor klem, Ann :0)